Lawrence Unger

Regisseur, Producer

Lawrence Unger is regisseur en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

Club Wildside 2

1998 | Erotiek

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Lawrence Unger. Met o.a. Ahmo Hight, James Richer, Monique Parent, Brande Roderick en Jason Schnuit.

Een cowboy wordt gedumpt door zijn vriendin die van hem eist dat hij naar de filmacademie gaat. Hij wordt meteen op de eerste dag beroofd. Dan ontmoet hij een werknemer van Club Wild Side, die het goed vindt als hij bij haar blijft

Club Wilde Side 2

1998 |

Verenigde Staten 1998. Lawrence Unger. Met o.a. Jason Schnuit, Brande Roderick, Monique Parent, James Richer en Ahmo Hight.

Een zogenaamd vervolg op de eerste film, vrijwel tegelijkertijd geproduceerd door de cynische dames Kelley Cauthen en Nicole Visram. De grootste gemene deler van beide prenten wordt gevormd door de club uit de titel en de elfde muze, maar deze keer is het een held uit de provincie, in plaats van een heldin, die in voornoemde club 'verwend' wordt. Monique Parent als Alex is weer van de partij, maar veel krijg je niet te zien. Het cover van de video is echter heel mooi en veelbelovend... Het camerawerk is dit keer van Anthony G. Nakonechnyj. Blijft zonde van de tijd.

Romancing Sara

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Lawrence Unger. Met o.a. Bobby Johnston, Allison Gail, Johnnie Johnson, Heather Sweet en Janine Alexandrea.

Deze zogenaamde erotische film brengt een boodschap: zonder condoom geen seks, want de risico's zijn veel te groot in het AIDS-tijdperk. Gevolg: een en al lekkermakerij, tenminste als je valt op mannelijke spierbundels en meisjes in bikini's; blond bruin, zwart en blank, er is voor elk wat wils. Het scenario zonder plot is van regisseur Unger. Het camerawerk is van Russ Lyster.

Intimate Obsession

1992 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1992. Drama van Lawrence Unger. Met o.a. Jodie Fisher, James Quarter, Richard Abbott Booth, Heather McTague en Kristi Scott.

Fisher in de rol van Rachel Taylor, het verwende en verveelde vrouwtje van een ontrouwe, maar succesvolle zakenman. Ze maakt op de tennisbaan kennis met hartedief Rick Simms (Quarter). Ze wordt ondanks de waarschuwingen verschrikkelijk verliefd op hem, maar raakt door haar trouweloosheid verstrikt in een vuil zaakje om manlief naar de andere wereld te helpen. Voorspelbare film met suspense- en seks-elementjes. Typisch product in de tijd van de klonen van BASIC INSTINCT, FATAL ATTRACTION, etc. Slecht gespeeld en zeer beslist niets nieuws onder de zon. Het scenario is van Richard Brandes en het camerawerk van John Ulyanov.

Novel Desires

1991 | Erotiek

Verenigde Staten 1991. Erotiek van Lawrence Unger. Met o.a. Caroline Monteith, Tyler Gains, Mitchell Clark en Lisa Hayland.

Voor de -tigste keer wordt het idee uitgemolken van de schrijver-zonder-inspiratie, die zich dan gaat laven aan de (seks)avonturen van alle dag om weer het papier te kunnen bekladden met zijn pen. Als er scenario's verboden moesten worden... de blote meiden mogen uiteraard blijven, maar dat verheft de waardering van deze film toch echt niet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lawrence Unger op televisie komt.

Reageer