Sonja Gerhardt

1989 Acteur

Sonja Gerhardt (1989) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Heiraten ist auch keine Lösung

2012 | Komedie

Duitsland 2012. Komedie van Sibylle Tafel. Met o.a. Saskia Vester, Katja Flint en Sonja Gerhardt.

Lisbeth vindt haar vermiste dochter Fanny in Italië. Ze wil trouwen met Luca, die ze zes maanden kent. Samen met Luca's moeder probeert Lisbeth de kinderen op andere gedachten te brengen.

Im Spessart sind die Geister los

2010 | Komedie, Jeugdfilm

Duitsland 2010. Komedie van Holger Haase. Met o.a. Pasquale Aleardi, Tobias Kulzer en Sonja Gerhardt.

Na de dood van zijn vrouw koopt kok Ralf een oude herberg in Spessart, waar hij samen met zijn twaalfjarige zoon en vijftienjarige dochter een nieuw leven hoopt op te bouwen. Dan moeten de drie geesten van overleden bandieten Karl, Mops en Chlodwig die het pand bewonen wel meewerken. Aanvankelijk zorgt het spookgebroed namelijk voor veel problemen. Gelukkig krijgt hij hulp van de charmante serveerster Valerie. Remake van Das Spukschloss im Spessart (1960). De nieuwe versie heeft betere special effects, maar het origineel was een stuk charmanter.

Sommer

2008 | Jeugdfilm, Romantiek

Duitsland 2008. Jeugdfilm van Mike Marzuk. Met o.a. Jimmy Blue Ochsenknecht, Sonja Gerhardt, Jannis Niewöhner en Julian Krüger.

Nieuwbakken Duitse tienerpoprapper Jimi Blue (1991) brak in 2007 door met zijn toegankelijke tienerdeuntjes en werd subiet gestrikt voor jeugdfilm Sommer. Om het bereik te maximaliseren grepen de makers naar de beproefde formule van stadse-jongen-op-nieuwe-plattelandsschool-wordt-verliefd-op-bezet-meisje. Het standaard decor van afwezige ouders, financiële rompslomp en pestkoppen krijgt kleur op zonnig Noord-Fries eiland Amrum waar de diverse bedoeningen plaatsvinden. Zo ontstaat een vrolijk en voorspelbaar schouwspel waarin de kinderen zichzelf en elkaar leren kennen en zich losweken van de greep van ouders en leerkrachten. Gefilmd op locatie in Berlijn en op Amrum.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sonja Gerhardt op televisie komt.

Reageer