Marshall Hilliard

Acteur

Marshall Hilliard is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cyberella

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Jackie Garth. Met o.a. Debra Beatty, Marshall Hilliard, Rebecca Taylor, Daniel Namath en London Hall.

Een sexpot uit de cyberwereld komt tot leven als haar schepper haar wist, omdat hij genoeg van haar heeft. Ze neemt wraak en laat zien dat ze heel wat kunstjes kent. Een eigentijdse benadering voor een onderwerp dat zo oud is als de wereld. Wie deze film in 2021 nog eens bekijkt, komt niet meer bij van het lachen.

Silk 'n Sabotage

1993 | Erotiek, Misdaad

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Joe Cauley. Met o.a. Julie Skiru, Stephanie Champlin, Cherilyn Shea, Darren Foreman en Marshall Hilliard.

De ontwerpster van videospelletjes (Skiru) ziet een gladde oplichter aan de haal gaan met haar waardevolle computerprogramma`s. Samen met twee sexy huisgenoten (Champlin en Shea) zetten ze hem eens flink op zijn nummer. Zwakke misdaadintrige voor een gewone seksfilm.

First Love

1992 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1992. Drama van Alberto Ferro. Met o.a. Ashley Rhey, Marshall Hilliard, Diana Cuevas, Doug DeMarco en Mike Berg.

Dit is het 'opwindende' verhaal van het meisje dat maagd wilde blijven tot de huwelijksnacht. De vriend aan wie zij zichzelf beloofde, taait van het duffe provincieplaatsje af naar het glitterende Hollywood om carrière te maken. Toch blijft hij haar trouw in weerwil van de geboden verleidingen. Als hij tenslotte teleurgesteld terugkeert, blijkt zijn sweetheart van toen een trucje of wat geleerd te hebben. Dat komt goed van pas als ze elkaar weer in de armen vallen. Kijkbuisvoer dat z.g. erotisch getint is. Wie het niet geloven wil, moet het zelf maar weten. Wij vinden het zonde van uw tijd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marshall Hilliard op televisie komt.

Reageer