David Lai

Regisseur

David Lai is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Operation Scorpio

1991 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1991. Actiefilm van David Lai. Met o.a. Chin Kar-Lok, Lau Kar-Leung en May Lo.

Chin Kar-Lok wil indruk maken op het vrouwelijke geslacht als Kung-fu vechter. Hij neemt lessen, leert rap, maar raakt nog voordat hij alles kan slaags met een duistere bende jongelingen, die als onverslaanbaar gelden. Het duurt vrijwel de hele film voordat onze jonge hoofdrolspeler eindelijk zijn jonge vriendinnen kan imponeren met zijn nieuw verworven vaardigheden. Genrefilm waarvan er dertien in een dozijn gaan, die niet meer en niet minder is dan zijn soortgenoten.

Spiritual Love

1987 | Komedie, Horror

Hongkong SAR van China 1987. Komedie van David Lai en Wont Tai-loy. Met o.a. Chow Yun-Fat, Cherie Chung, Pauline Wong en Deanie Ip.

Een Kantonees spookverhaal met een romantische ondertoon dat zich afspeelt in het hedendaagse Hong Kong. Het is ook een wat oudbakken verhaal met de ingrediënten die de bioscoopbezoekers in 1987/88 wensen: sterren, romantiek en verdwaalde spoken. Weinig spanning en zwak samenspel van de acteurs. Dat een mens verliefd wordt op een spook is een afgezaagd thema, dat beter van toepassing was in LADYHAWKE. Wel goed zijn de sterren, hoewel het komische talent van zangeres Ip, die blijkbaar geld wilde verdienen, verspild werd.

Midnight Girls

1987 | Erotiek, Drama

Hongkong SAR van China 1987. Erotiek van David Lai.

Walgelijke softporno van het meest commerciële soort. Het is het bekende verhaal van jonge meisjes die tot alles bereid zijn om aan geld te komen. In een stad als Hongkong kun je niet zonder. De film is goedkoop gemaakt en heeft in Hongkong twee miljoen dollar in het laatje gebracht. Het spelniveau is even laag als het budget, en de sfeertekening even smakeloos als het thema. Toch is dit het type film dat goede kans maakt in de videotheek terecht te komen, uitgebreid met scènes die niet door de plaatselijke censuur zijn gekomen. Veel vrouwelijk bloot en ouderwets gehijg en gekreun.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Lai op televisie komt.

Reageer