Hal Wilson

Acteur

Hal Wilson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Nan of the North

1922 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1922. Avonturenfilm van Duke Worne. Met o.a. Ann Little, Tom London, Joseph Girard, Hal Wilson en Howard Crampton.

Serial in vijftien hoofdstukken. Little speelt Nan die in het hoge noorden het lijk vindt van een geleerde die er achter is gekomen dat er een sterke energiebron in een meteoor zit. Geholpen door de plaatselijke politieman (Clapham) gaat ze op zoek. Maar een kopie van het rapport is de bende van Girard in handen gevallen en ook zij maken zich op de meteoor te gaan zoeken. De uitstekende actiescènes zijn vooral ingegeven door de mogelijkheden van de natuur in het barre noorden, en doen de serial boven het gemiddelde uitstijgen. Veteraan Ben Wilson was de producent en Karl Coolidge schreef het spannende scenario voor Arrow.

Blaze Away

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van W. Hughes Curran. Met o.a. Guinn 'Big Boy' Williams, Molly Malone, Hal Wilson, Ed Burns en Edward Borman.

Rancher Borman wil het land van zijn buurman erbij hebben. Maar diens dochter is verloofd met Big Boy en dus heeft Borman een ernstig probleem. Bruce Boteler was de scenarist en John Stumar de cameraman voor producent Frederick Herbst.

Cavanaugh of the Forest Rangers

1918 | Western

Verenigde Staten 1918. Western van William Wolbert. Met o.a. Alfred Whitman, Nell Shipman, Otto Lederer, Laura Winston en Richard Bradbury.

Hamlin Garland bracht zijn roman in 1910 op de markt en dit was de eerste van twee verfilmingen. De tweede zou in 1925 onder de titel RANGER OF THE BIG PINES verschijnen. Whitman, een man van de wet, doet Shipman aan het leven in het westen wennen. Tevens maakt hij superrancher Lederer duidelijk dat er belastingen betaald moeten worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hal Wilson op televisie komt.

Reageer