Robert Random

Acteur

Robert Random is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Dead Zone 3: Steel Horse War

1990 | Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Douglas Bronco. Met o.a. Jason Williams, Robert Random, Barne Suboski, Juanita Ranney en Rusty Cooper.

VV.

Danger Zone III: Steel Horse War

1990 | Misdaad, Actiefilm, Western

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Douglas Bronco. Met o.a. Jason Williams, Robert Random, Barne Subkoski, Juanita Ranney en Rusty Cooper.

Een jongetje (Browns) leest een CREEPSHOW-achtig stripboek en we zien de held, opnieuw Wade Olsen (weer gespeeld door Williams, die ook film produceerde), ex-smeris. Zijn liefje werd vermoord door boosaardige biker Reaper (Random). Het duurt niet lang vooraleer Wade met zijn helicopter Reaper achterna zit, die nu met zijn bende op zoek blijkt te zijn naar verborgen goudschat. Bizar mengsel van biker-film uit de jaren 1960 en traditionele western, met mooie woestijnfotografie van Daniel Yarussi. Williams speelt overtuigend de eenzaat die warempel een gekwetste, verdwaalde hond op sleeptouw neemt.

Danger Zone 2

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Geoffrey G. Bowers. Met o.a. Jason Williams en Robert Random.

VV.

Vampire at Midnight

1988 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 1988. Horror van Gregory McClatchy. Met o.a. Jason Williams, Gustav Vintas, Lesley Milne, Esther Elise en Jeanie Moore.

Een humeurige speurder onderzoekt moorden, waarbij de slachtoffers het bloed uit het lijf is gezogen. De bedoeling is dat je je blijft afvragen of hier sprake is van echte vampiers, maar je moet tot de knieƫn door seks, geweld en muziek- video's waden voor je het antwoord te weten komt.

Scalplock

1966 | Western

Verenigde Staten 1966. Western van James Goldstone. Met o.a. Dale Robertson, Diana Hyland, Lloyd Bochner, Robert Random en Sandra Smith.

Een slappe western met Robertson als gokker die een spoorwegmaatschappij wint. De gebruikelijke complicaties en de doorsnee typetjes. Zelfs de produktie ziet er gejaagd uit. Pilot voor de tv-serie Iron Horse.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Random op televisie komt.

Reageer