Greg Turner

Componist

Greg Turner is componist.
Er zijn 5 films gevonden.

Eyes Of The Beholder

1992 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Thriller van Lawrence L. Simeone. Met o.a. Matt McCoy, Joanna Pacula, George Lazenby, Kylie Travis en Lenny Van Dohlen.

De gestoorde Janice Bickle (Van Dohlen) met moordneigingen ontsnapt uit een psychiatrische inrichting om wraak nemen op Dr. Carlyle (McCoy) die een onnodige hersenoperatie uitgevoerd zou hebben. Het huis van de Carlyle`s ligt redelijk ge[KA3]isoleerd en het ongenode bezoek bezorgt de bewoners (en hun gasten) de nodige benauwde uurtjes. Het scenario van regisseur Simeone is gespeend van iedere vorm van originaliteit, waardoor iedere vorm van spanning ontbreekt. De cast die op aardig wat ervaring mag bogen, heeft aan de film niets beklijvends toegevoegd. Harris Done tekende voor de fotografie.

Center of the Web

1992 | Oorlogsfilm, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1992. Oorlogsfilm van David A. Prior en David Prior. Met o.a. Ted Prior, Charlene Tilton, Robert Davi, Tony Curtis en Charles Napier.

Een actrice uit Washington D.C. moet opdraaien voor een moord. En dat is nog maar een deel van een ingewikkelde samenzwering tussen elkaar beconcurrerende geheimagenten en duistere breinen-achter-de-schermen. Bijna iedereen in deze sterke thriller heeft een geheime identiteit. Tegen de tijd dat je je realiseert dat niets en niemand is wat het schijnt, begint de film vervelend te worden. Tilton (Dallas) doet het uitstekend als de belaagde heldin.

Raw Nerve

1991 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1991. Horror van David A. Prior. Met o.a. Ted Prior, Sandahl Bergman, Jan-Michael Vincent, Traci Lords en Glenn Ford.

De gedenkwaardige cast zit klem in een ongedenkwaardige thriller. Een jongeman wordt gekweld door nachtmerrieachtige hallucinaties over een losgeslagen massamoordenaar.

Legion of Iron

1989 | Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Yakov Bentsvi. Met o.a. Kevin T. Walsh, Erika Nann, Camille Carrigan, Reggie De Morton en Nelson Anderson.

Nann is een hoertje dat via minnaars en souteneurs tot de ontdekking komt dat je als vrouw heel machtig kunt worden. In een afgelegen gebied sticht zij een onderaards rijk in de stijl van het oude Rome met gladiatorenwedstrijden. De winnaars krijgen slavinnen als prijs. Sportster Walsh en zijn vriendin Carrigan worden door Nanns soldaten en slaven ontvoerd. Walsh slaagt erin de onderdrukten op te hitsen om het rijk van Nann te vernietigen. Zou best een parabel kunnen zijn op de totalitaire en fascistische heerschappij maar zover reikt het draaiboek van Rueben Gordon, Steven Schoenberg en Edward Hunt niet. Het goede triomfeert tenslotte wel op het slechte maar in dit prutserig ge├źnsceneerde stripverhaal staat verheerlijking van het geweld en het vrouwvijandige seksime te centraal. Ook bekend als STEEL FORCE.

Blood Games

1989 | Actiefilm, Thriller, Erotiek, Sportfilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Tanya Rosenberg. Met o.a. Laura Albert, Sabrina Hills, Luke Shay, Shelley Abblett en Ross Hagen.

Brutale schurken uit de oerwouden van de Verenigde Staten krijgen ruzie met een honkbalploeg die geheel uit vrouwen bestaat (!). Helaas wordt het sjofele materiaal voor deze film op volstrekt ernstige wijze behandeld. Mooi wildernisdecor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Greg Turner op televisie komt.

Reageer