Joaquín Cosio

1962 Acteur

Joaquín Cosio (1962) is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

Narcos: Mexico

2018 | Misdaad

2018. Misdaad van Carlo Bernard, Chris Brancato en Doug Miro. Met o.a. Michael Peña, Diego Luna, Alyssa Diaz, Teresa Ruiz en Natasha Esca.

In de jaren zeventig bestaat de Mexicaanse drugshandel nog voornamelijk uit ongeorganiseerde, versnipperde wietteelt en -handel. In deze chaos ziet Félix Gallardo (Diego Luna) een mogelijkheid om de versnipperde drugshandel te verenigen.

La vida precoz y breve de Sabina Rivas

2012 | Drama, Avonturenfilm, Romantiek

Mexico 2012. Drama van Luis Mandoki. Met o.a. Greisy Mena, Fernando Moreno en Joaquín Cosio.

Drama over twee jonge Hondurese vluchtelingen (zij zangeres, hij bendelid), die beiden wanhopig op zoek zijn naar een beter leven.

A Better Life

2011 | Drama

Verenigde Staten 2011. Drama van Chris Weitz. Met o.a. Demián Bichir, José Julián, Joaquín Cosio, Nancy Lenehan en Eddie 'Piolin' Sotelo.

Cineast Chris Weitz (About a Boy, The Twilight Saga: New Moon) verkent zijn wortels - z'n grootmoeder was Mexicaans - in een bitterzoet drama rond een illegale Mexicaanse immigrant in Los Angeles. Deze sympathieke Carlos (Bichir, de drugdealer in Weeds) maakt lange dagen als tuinman, en slaapt op de bank, om zijn tienerzoon een beter leven te bieden. De vader-zoonrelatie is wankel, totdat ze de handen ineen slaan om Carlos' gestolen pick-uptruck terug te vinden. Een verhaal groter dan de afzonderlijke delen, over de negatieve gevolgen van ego, dadendrang en patriarchaat, maar bovenal over opoffering, schuld en vertrouwen. Boeiende doorsnede van de snel groeiende latino-gemeenschap in de VS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joaquín Cosio op televisie komt.

Reageer