Jeff Cooper is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Silent Flute

1977 | Actiefilm

Verenigde Staten 1977. Actiefilm van Richard Moore. Met o.a. David Carradine, Jeff Cooper, Erica Creer, Eli Wallach en Roddy McDowall.

Een kleurrijk epos over een kungfu-krijger die door de mythologische wereld trekt als jongeling en als volwassen man terugkeert. Op zijn tocht ontmoet hij een blinde fluitspeler, wiens muziek-instrument evenzeer als dodelijk wapen ingezet kan worden. Naar een idee van Bruce Lee en door Carradine met verve gedaan, die ook een meester in deze Oosterse krijgskunst is. Genreliefhebbers worden plezierig onderhouden.

Kaliman, el hombre increíble

1976 | Avonturenfilm, Sciencefiction

Mexico 1976. Avonturenfilm van Alberto Mariscal. Met o.a. Jeff Cooper, Nino del Arco, Adriana Roel en Jorge Rado.

De mysterieuze held Kaliman helpt een stel antropologen een Egyptische graftombe te vinden. Zij moeten het hoofd bieden aan bandieten en bovenaardse wezens. Een simpel gefilmde komedie, die door zijn naïviteit soms zelfs charme bezit.

5 semanas en globo

1975 |

Mexico 1975. René Cardona Jr.. Met o.a. Hugo Stiglitz, Jeff Cooper, Carmen Vicarte en Carlos East.

We zien de avonturen in Afrika van een groep vrienden die per ballon reizen. Onuitstaanbare verfilming van de gelijknamige roman van Jules Verne, met melige humor en schaamteloos gespeeld.

La esclava del Paraíso

1968 | Avonturenfilm, Fantasy, Komedie

Italië/Spanje 1968. Avonturenfilm van José María Elorrieta. Met o.a. Jeff Cooper, Luciana Paluzzi, Raf Vallone, Rubén Rojo en Perla Cristal.

De zoon van de kalief komt erachter hoe de Grote Baas zich de troon van zijn vader heeft toegeëigend. Een bescheiden en armoedige Spaans-Italiaanse kopie van de Amerikaanse fantasyfilms over het Nabije Oosten. Ook bekend als Sharaz.

A Thousand and One Nights

1968 | Avonturenfilm

Spanje 1968. Avonturenfilm van Joe Lacy. Met o.a. Jeff Cooper, Raf Vallone, Luciana Paluzzi, Perla Christal en Reuben Rojo.

Een ironische duizend - en - één - nachtfantasie met het bekende tapijt: een vliegend-tapijt, een knappe zwaardvechter, een mooie geest voor halve dagen, een sinistere vizier. Niet te verwarren met de Cornel Wilde-film van dezelfde naam uit de jaren veertig.