Elton Hayes

Acteur

Elton Hayes is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Journey

1972 | Avonturenfilm, Fantasy, Drama

Canada 1972. Avonturenfilm van Paul Almond. Met o.a. Geneviève Bujold, John Vernon, Gale Garnett, George Sperdakos en Elton Hayes.

Een meisje (Bujold) dat zelfmoord wil plegen, wordt door een pioniersgemeenschap uit het water gevist. Zodra ze zich bij de commune heeft aangesloten en aan het werk gaat, krijgt ze het gevoel dat ze de pioniers ongeluk brengt. Vernon, de man van wie ze gaat houden, neemt haar mee de rivier op om haar in contact te brengen met haar verleden. Een vreemd verhaal dat op mooie, mystieke wijze door Almond werd verfilmd.

Silver Lady River

1971 | Drama

Canada 1971. Drama van Paul Almond. Met o.a. Geneviève Bujold, John Vernon, Elton Hayes en Gary McKeehan.

Allegorie over een vrouw die op zoek is naar zichzelf. Via visioenen en dromen kan ze uiteindelijk de werkelijkheid aan.

Isabel

1968 | Horror

Canada 1968. Horror van Paul Almond. Met o.a. Geneviève Bujold, Marc Strange en Elton Hayes.

Derde film die Bujold maakte samen met haar man Almond, die ook het scenario schreef. In de titelrol speelt Bujold een meisje dat hoort dat haar moeder ernstig ziek is. Zij haast zich naar huis, maar komt te laat en ontdekt dat haar moeder een hele reeks problemen heeft achtergelaten: de verzorging van een oude oom en het toevertrouwen van de boerderij aan bekwame handen. Dag na dag worden pijnlijke herinneringen reëler met daarbovenop nog een aantal bovennatuurlijke gebeurtenissen. Ongewoon, maar knap in beeld gebracht en schitterende vertolking van Bujold, die een jaar later een Oscarnominatie zou krijgen voor haar rol als Anna Boleyn in ANNE OF THE THOUSAND DAYS.

The Story of Robin Hood and his Merrie Men

1952 | Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1952. Avonturenfilm van Ken Annakin. Met o.a. Richard Todd, Joan Rice, Peter Finch, James Hayter en James Robertson Justice.

Een vlotte, kleurige weergave van het bekende verhaal, verfilmd in Engeland door Walt Disney met een uitmuntende bezetting. Niet zo op de hoofdpersoon gericht als de voorgaande versies, maar goed op zijn eigen manier. Scenario van Lawrence Edward Watkin. Camerawerk van Guy Green.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elton Hayes op televisie komt.

Reageer