Peter Fernandez

Scenarist

Peter Fernandez is scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

The magic snowman

1987 | Familiefilm

YU/Verenigde Staten 1987. Familiefilm van C. Stanner. Met o.a. Dragana Maryanovic, Justin Fried en Roger Moore.

Jamie bouwt de mooiste sneeuwpop van zijn leven en niet zomaar een: al snel begint de pop tegen Jamie en zijn vriendinnetje Mandy te praten. Hij blijkt erg slim te zijn, want dankzij zijn tips kan Jamie's vader, die visser is, ondanks de slechte tijden het hoofd boven water houden. De verleiding is groot voor Jamie om deze bijzondere sneeuwpop te gebruiken om er zelf geld mee te verdienen. Met de stem van Roger Moore.

Histoire Simple, Une

1978 | Drama

Frankrijk 1978. Drama van Claude Sautet. Met o.a. Claude Brasseur, Bruno Cremer, Arlette Bonnard, Eva Darlan en Sophie Daumier.

Een geëmancipeerde vrouw van veertig is zwanger van haar minnaar en laat zich aborteren. Na een hernieuwde relatie met haar ex-man kiest ze bewust voor een kind van hem, maar zonder hem. Sautet en schrijver Dabadie vervingen mannenvriendschap uit eerdere films door vrouwenvriendschap met een even warme observatie, die leidt tot een boeiende reeks portretten rondom de schitterende hoofdrol van Schneider. Een feministische film van mannen, zonder pamflettisme. Scenario van Sautet en Dabadie. Camerawerk van Jean Boffety.

Ercole sfida sansone

1964 | Avonturenfilm, Fantasy, Animatie

Italië 1964. Avonturenfilm van Pietro Francisci. Met o.a. Kirk Morris, Richard Lloyd, Liana Orfei, Enzo Ceruscio en Andrea Fantasia.

De mythologische held en oersterke Hercules (Morris) ontmoet samen met de onvermoeibare reiziger Odysseus de bijbelse spiermassa Samson (Lloyd) in een krachtmeting. Geweld van krachtpatsers gefilmd door een der koningen van spektakelfilm, die het niet zo nauw nam met de historische verbanden en juistheid der feiten. Onderhoudend echter en in prachtige tinten en kleurige décors, gefilmd door Silvano Ippoliti. Het scenario is door de regisseur geschreven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Fernandez op televisie komt.

Reageer