Tony Rudner

Componist

Tony Rudner is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

African Express

1990 | Oorlogsfilm, Actiefilm, Komedie

Zuid-Afrika 1990. Oorlogsfilm van D. Bruce McFarlane en D. Bruce Macfarlane. Met o.a. Patrick Dolloghan, Karen Mayo-Chandler, Russell Savardier, Danny Keogh en Trish Downing.

Mira-Mira, een klein onafhankelijk landje in Zuid-Afrika tijdens WO II. Dolloghan en zijn vriendin werken voor een obscure charter-maatschappij, die allerlei opdrachten uitvoert met de meest onzinnige vliegtuigen. Ook al bezit het land de status van neutraliteit, toch krijgt het steeds meer last van de nazi's die de buurlanden bezetten en alles in het werk stellen om ook in Mira-Mira te infiltreren. Onbenullige Zuid- Afrikaanse komedie, die vooral opvalt door haar krampachtige pogingen om te plezieren. Stupide verhaal vol domme Duitsers en sluwe blanken. De acteurs wedijveren blijkbaar in het leveren van de slechtste prestatie. Het is om te huilen. Het scenario werd geschreven door Terry Asbury en Chris Schutte stond achter de camera.

Death Force

1989 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Thriller van Frans Nel. Met o.a. John Barrett, Robin Smith en Kryska Witkowska.

Minderwaardig gestoethaspel met een privé-detective die over zeven sloten tegelijk springt, achter een meisje met een dubbelleven aanzit en op een miljonair stuit die corrupt is, terwijl aan het eind alles gigantisch uit de klauw dreigt te lopen.

Quest for Love

1988 | Actiefilm

Zuid-Afrika 1988. Actiefilm van Helena Noguiera. Met o.a. Jana Cilliers, Sandra Prinssoo, Joanna Weinberg, Wayne Bowman en Andrew Buckland.

Intelligente en meewarige film die de politieke en seksuele verwarring tekent van een net uit een Zuidafrikaanse gevangenis vrijgekomen vrouw, gediend door schitterende vertolkingen van Cilliers. Complex in beeld gebracht, met aardig wat flashbacks, maar de kijkinteresse blijft constant. Gebaseerd op de roman 'Q.E.D.' van Gertrude Stein en geschriften van Antonio A. Goncalves. De bioscoopfilm heette QUEST FOR LOVE, op video uitgebracht onder de titel QUEST FOR TRUTH.

Edge of Innocence

1988 | Actiefilm, Thriller, Misdaad

Zuid-Afrika 1988. Actiefilm van Chris Du Toit. Met o.a. Alvyn Van der Merwe, Brumilda Van Rensburg, Gavin Van den Berg, Wanda Van Zyl en Patrick Mynhardt.

Een Zuidafrikaanse jongen en meisje, beiden blank, rijden dronken naar huis en veroorzaken een dodelijk ongeluk. Zij, de verwende dochter van een invloedrijke prof, schuift de schuld op de jongen, die naast haar zat. Tot slot blijft in deze weinig verheffende film de jongen niets anders dan de vlucht te nemen terwijl er niemand wakker zal liggen van de vraag of zij met haar leugens zal kunnen leven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Rudner op televisie komt.

Reageer