Achim Hammer

Acteur

Achim Hammer is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Josefine Mutzenbacher - Meine 365 Liebhaber

1971 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1971. Komedie van Kurt Nachmann. Met o.a. Christine Schuberth, Renate Kasché, Tonio van der Meden, Rolf Wanka en Doris Arden.

Het succes dat Kurt Nachmann in 1970 met zijn film JOSEFINE MUTZENBACHER boekte, leidde een jaar later tot dit vervolg: wij volgen Josefine (Schuberth) op haar tocht langs vele minnaars (gelukkig niet alle 365) en zien hoe zij zich een plaatsje verovert in de Weense society, waar zij een Engelse Lord aan de haak slaat en als Lady Jeremyn-Jones de film uitwandelt. Een soms aardige, maar vaak te gechargeerde sekskomedie; ook bekend als JOSEFINE MUTZENBACHER, TEIL 2 en MUTZENBACHER, 2. TEIL.

Die Zelle

1971 | Drama

Duitsland 1971. Drama van Horst Bienek. Met o.a. Robert Naegele, Helmut Pick, Nancy Illig, Wolf Martienzen en Achim Hammer.

Een debuut naar een eigen roman, interessant vanwege invloeden van Robert Bresson.

Die Sex-Abenteuer der Drei Musketiere

1971 | Erotiek, Komedie

Zwitserland/Duitsland 1971. Erotiek van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Peter Graf, Ingrid Steeger, Achim Hammer, Jörg Coray en Thomas Larisch.

De jonge D'Artagnan spoedt zich naar Parijs om musketier des konings te worden, maar ontdekt dat deze illustere lijfgarde is verwikkeld in een stroom van seksavontuurtjes, waaraan geen einde schijnt te komen. Weer is een klassieker door Dietrichs seksmolen gehaald. Overslaan, hij is niet leuk - op geen enkel niveau. Producent Dietrich regisseerde als Michael Thomas.

Komm nach Wien, ich zeig dir was!

1969 | Erotiek

Duitsland/Oostenrijk 1969. Erotiek van Rolf Thiele. Met o.a. Tanja Gruber, Andrea Rau, Veit Relin, Peter Kollek en Julia Holt.

Lichtvoetige zedenschets over de Weense vrouwtjes, de zogenaamde 'Mizzis', met veel bloot maar helemaal niet goedkoop en onverzorgd. Integendeel: een aantal groots opgezette scènes, prachtige kostuums, heerlijke decors en door cameraman Wolf Wirth in mooie kleuren vastgelegd. Scenario van Joachim Fernau. Een van de eerste seksfilms waarin het Duitse sekspopje Rau te zien was.

Eros-Center Hamburg

1969 | Erotiek

Duitsland 1969. Erotiek van Günter Hendel. Met o.a. Christine Lange, Achim Hammer en Regina Jorn.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Komm nur, mein liebstes Vögelein

1968 | Erotiek

Duitsland/Italië 1968. Erotiek van Rolf Thiele. Met o.a. Maria Brockerhoff, Tanja Gruber, Francesca Farinacci, Christiane Rücker en Achim Hammer.

Een groots opgezette historische moraalfilm over de seksuele zeden en gewoontes vanaf de Batavieren en de Romeinen tot en met de moderne 'losse zeden'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Achim Hammer op televisie komt.

Reageer