Max Wagner

Acteur

Max Wagner is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Die Maßnahme

2015 | Thriller

Duitsland 2015. Thriller van Alexander Costea. Met o.a. Max Wagner, Aljoscha Stadelmann, Anna Grisebach en Thomas Limpinsel.

Politieman Roland Prengler (Wagner) gaat undercover in een kleine gemeenschap waar drie jaar eerder een tienermeisje is verdwenen. Eerste verdachte is de excentrieke buitenstaander met een drankprobleem Werner (Stadelmann). Roland maakt contact met hem, maar hoe langer hij in het dorp verblijft hoe meer nuances hij in de verdwijningszaak ziet. Bovendien raken de twee mannen aan elkaar gehecht. Wat is vriendschap, lijkt filmmaker Costea zich af te vragen in zijn eerste speelfilm, die aardige acteurs heeft maar scenariotechnisch wat zwabbert.

Bandits of Eldorado

1949 | Western

Verenigde Staten 1949. Western van Ray Nazarro. Met o.a. Charles Starrett, Smiley Burnette, George J. Lewis, Fred Sears en John Dehner.

In Mexico huist een bende die bandieten uit Amerika voor veel geld naar Mexico smokkelt. Maar zodra hun klanten in Mexico zijn aangekomen worden ze door de bende vermoord. Aan Starrett de taak om in deze weinig actierijke western aan het bestaan hiervan een einde te maken.

The Painted Desert

1938 | Western

Verenigde Staten 1938. Western van David Howard. Met o.a. George O'Brien, Laraine Johnson (Day), Ray Whitley, Fred Kohler Sr. en Stanley Fields.

Een veeboer en zijn compagnon doen alle mogelijke moeite om de concessie van een mijn in hun bezit te houden, die een corrupte ambtenaar van hen probeert te ontfutselen. Een inferieure herverfilming van de versie van 1931. Een rammelend scenario, de actie kan dat niet goedmaken, terwijl het gezang van Whitley hinderlijk is. Kohler en Mong nemen de schurkenrollen voor hun rekening.

Slim

1937 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1937. Drama van Ray Enright. Met o.a. Pat O'Brien, Henry Fonda, Stuart Erwin, Margaret Lindsay en Dick Purcell.

Belangwekkend verhaaltje over PTT-ambtenaar Slim (Fonda), die veteraan Red Balyd (O'Brien) bewondert. Actie en romantiek gaan gepaard met goed spel. Het scenario is van William Wister Haines. Het camerawerk is van Sid Hickox.

Renegades of the West

1932 | Western

Verenigde Staten 1932. Western van Casey Robinson. Met o.a. Tom Keene, Betty Furness, Roscoe Ates, Rockcliffe Fellows en Jack Pennick.

In deze zwakke Keene-western neemt hij het op tegen een bende veedieven. Een vrij actieloos scenario van Albert Shelby Le Vine, die een verhaal bewerkte van Frank Richardson Pierce. Ook het acteerwerk laat te wensen over.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Max Wagner op televisie komt.

Reageer