Peter Carpenter

Acteur, Componist

Peter Carpenter is acteur en componist.
Er zijn 5 films gevonden.

The Rousters

1983 | Actiefilm, Komedie, Western

Verenigde Staten 1983. Actiefilm van E.W. Swackhamer. Met o.a. Chad Everett, Jim Varney, Maxine Stuart, Mimi Rogers en Timothy Gibbs.

Tv-producent Stephen J. Cannell (bekend van The A- Team) is de maker van deze milde stoeifilm over circusmensen, waarvan een korte tv-serie werd gemaakt. Everett is lachen geblazen als afstammeling van de legendarische Wyatt Earp. De herkenningsmelodie wordt gezongen door country-ster Ronny Milsap.

Tales Of The Gold Monkey

1982 | Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1982. Avonturenfilm van Ray Austin. Met o.a. Stephen Collins, Caitlin O'Heaney, Jeff MacKay, Roddy McDowall en John Calvin.

Collins is een vrije vrachtvlieger die in 1938 met een Grumman-kist rondvliegt tussen kleine eilandjes in een uithoek van de Stille Oceaan, waar het toevallig wemelt van spionnen, die jacht maken op een gouden beeldje, dat uit een hittebestendige legering bestaat, wat grote militaire mogelijkheden schept. Collins pad kruist dat van een berooide zangeres, die mishandeld wordt door haar begeleider; de galante piloot neemt het voor haar op en neemt haar mee naar de `Monkey Bar` van McDowell voor een baantje. In werkelijkheid is de mooie vrouw een spion voor de nazi`s, evenals haar rauwe kompaan, en een Hollandse dominee (gespeeld door Calvin, de naam zegt het al... ). Een mengelmoes en afkijkwerk van Spielbergs INDIANA JONES, en films zoals CASABLANCA etc. De pilot voor een niet al te sterke serie.

Point of Terror

1971 | Thriller

Verenigde Staten 1971. Thriller van Alex Nicol. Met o.a. Peter Carpenter, Dyanne Thorne, Lory Hansen, Paula Mitchell en Leslie Simms.

Een jonge popzanger (Carpenter) raakt verstrikt in de netten van een mysterieuze, aantrekkelijke vrouw (Thorne) en via haar raakt hij betrokken bij chantage, intrige en moord. Dit mechanische en kunstmatige werkje gebruikt de onverwachte wending aan het slot om het geheel van een diepere betekenis te voorzien. Niet zeer boeiend.

Love Me Like I Do

1970 | Erotiek, Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1970. Erotiek van Jean van Hearn. Met o.a. Peter Carpenter, Dyanne Thorne, Paul Fleming en Maria de Aragon.

Debuutfilm van rondborstige Thorne (93-55-88), die enkele jaren later wereldberoemd zou worden met de zogeheten ILSA-films. In dit brave seksdrama is zij een verwaarloosde echtgenote die zich na een tijdje door de zakelijke partners van haar man laat versieren, wat tot diverse verwikkelingen leidt. Bloot-bij- iedere-gelegenheid, een te luide muziekscore en iedereen doet verschrikkelijk zijn of haar best om er zo sexy mogelijk uit te zien. Van Hearn schreef zelf het scenario.

Blood Mania

1970 | Misdaad, Horror

Verenigde Staten 1970. Misdaad van Robert O'Neil. Met o.a. Peter Carpenter, Maria de Aragon, Vicky Peters, Reagan Wilson en Alex Rocco.

Hebzuchtige dame vermoordt haar vader, een chirurg, en komt te weten dat haar zuster de begunstigde in zijn testament is. Goedkoop, maar ook armzalig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Carpenter op televisie komt.

Reageer