Todd Waring

Acteur

Todd Waring is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Splash too

1990 | Experimenteel, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1990. Experimenteel van John Erman en Greg Antonacci. Met o.a. Terry O'Quinn, Tyne Daly, Amy Yasbeck, Rita Taggart en Dody Goodman.

Het huwelijk van Mary Ellen en Daniel Slatterly krijgt een zware klap als de kinderen opgegroeid zijn. Mary Ellen wil alles graag weer goed hebben en gaat met Daniel in therapie. Daar ontdekt ze echter al gauw dat haar man een relatie heeft met een jonge zuster

Splash, Too

1988 | Fantasy, Komedie

Verenigde Staten 1988. Fantasy van Greg Antonacci. Met o.a. Todd Waring, Amy Yasbeck, Donovan Scott, Rita Taggart en Noble Willingham.

De tv-komedie die volgde op het bioscoopsucces is verplaatst naar New York met een yuppie uit Manhattan, die zich daar met zijn zeemeermin-gade gevestigd heeft; zijn wederhelft doet verwoede pogingen om aan het stadsleven te wennen. De film gaat mank aan het feit dat de rolbeztting bestaat uit sessie-spelers en een ploeg die het over moest nemen van Howard, Hanks, Hannah c.s. Het script is van Bruce Franklin Singer en het is gebaseerd op de figuren van Bruce Jay Friedman.

Love and Murder

1988 | Actiefilm, Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Steven Hilliard Stern. Met o.a. Todd Waring, Kathleen Lasky, Ron White en Wayne Robson.

Waring maakt als fotograaf in het geheim foto's van overburen. Zo is hij er getuige van hoe een vrouw vermoord wordt. Een krankzinnige killer lijkt het gemunt te hebben op hoertjes. Je hebt voortdurend de indruk het allemaal al eens eerder te hebben gezien.

The Return of the Shaggy Dog

1987 | Familiefilm

Verenigde Staten 1987. Familiefilm van Stuart Gillard. Met o.a. Gary Kroeger, Todd Waring, Michelle Little, Cindy Morgan en Jane Carr.

Een lusteloos vervolg van Disney op de film uit 1959. Aan het bestaan van het andere vervolg voor de bioscoop THE SHAGGY D.A. wordt voorbijgegaan.

Return of the shaggy dog

1987 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1987. Avonturenfilm van Stuart Gillart. Met o.a. Michelle Little, Todd Waring en Gary Kroeger.

Een geheimzinnige zegelring verandert Wilby Daniels' in een hond. Kort voordat hij gaat trouwen verandert hij in ruwharige viervoeter. De cheffin van zijn broer zoekt een hond voor een reclamecampagne en is erg gecharmeerd van Wilby zonder dat zij weet wie het dier echt is

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Todd Waring op televisie komt.

Reageer