Rob Hardy

Regisseur, Producer, Auteur

Rob Hardy is regisseur, producer en auteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Stomp the Yard 2: Homecoming

2010 | Drama

Verenigde Staten 2010. Drama van Rob Hardy. Met o.a. Collins Pennie, Keith David, Columbus Short en Stephen Boss.

Chance Harris heeft de kans om toegelaten te worden tot het universiteitsteam dat de Afro-Amerikaanse dansvorm 'stepping' beoefent. Hij zal dan wel eerst zijn privéleven op orde moeten krijgen, alsmede afrekenen met een straatbende die achter hem aan zit. Pas dan kan hij zich richten op de grote danscompetitie, die in heel het land op televisie te zien zal zijn.

Trois 3: The Escort

2004 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 2004. Drama van Sylvain White. Met o.a. Brian White, Patrice Fisher, Reagan Gomez-Preston en Isaiah Washington.

Trent is promoter van nachtclubs. Hij heeft een schuld bij Benny en wordt onder zware druk gezet deze terug te betalen. Trent gaat op zoek naar een manier om aan geld te komen en krijgt hulp van de sexy nachtclubeigenaresse Kyria. Hij moet net zo lang voor haar werken totdat Kyria zijn schuld voor hem heeft afgelost. Dan wordt Benny op mysterieuze wijze vermoord en bevindt Trent zich opeens in een wereld van prostitutie, seksuele avontuurtjes en moord.

Motives

2004 | Thriller

Verenigde Staten 2004. Thriller van Craig Ross jr. Met o.a. Vivica A. Fox, Shemar Moore, Golden Brooks en Sean Blakemore.

Emery Simms is een zeer succesvolle zakenman en getrouwd met de mooie, intelligente Constance. Zijn leven gaat de verkeerde kant op als hij een heftige affaire krijgt met de exotische Allannah. De ellende wordt nog groter als hij betrokken raakt bij politieke spelletjes, louche zakendeals en een brute moord.

Pandora's Box

2002 | Thriller

Verenigde Staten 2002. Thriller van Rob Hardy. Met o.a. Michael Jai White, Monica Calhoun, Kristoff St. John en Joseph Lawrence.

Mia heeft het voor elkaar, zo lijkt het. Ze is een zelfstandig psychologe, met een erfenis van 20 miljoen dollar in het vooruitzicht, maar toch voelt ze zich gevangen in een liefdeloos huwelijk. Dit verandert als ze een nieuwe patiënte krijgt die een gevaarlijk en verleidelijk leven leidt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rob Hardy op televisie komt.

Reageer