Tony Zarindast

Regisseur, Acteur

Tony Zarindast is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Red Room

1994 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1994. Misdaad van Tony Zarindast. Met o.a. Charles Cherrier, Marianna Morgan, Hal Shafer, Joel Weiss en Shelley Michelle.

Zoveelste film over paniek en veelvuldige moorden in het wereldje van fotomodellen. Twee koene zusters van de hermandad gaan under cover en riskeren met groot gevaar hun eigen leven, net zolang totdat de maniak gepakt is. Zo routinematig dat je het gerust mag overslaan tenzij je van mening bent dat hier acteerprestaties van topniveau worden vertoond - welaan dan heb je geen enkel benul van film.

Treasure of the Lost Desert

1983 | Actiefilm

Verenigde Staten 1983. Actiefilm van Tony Zarindast. Met o.a. Larry Finch, Gordon Mitchell, Bruce Miller, Susan West en Dany Bonyadi.

De strijd in de Golf tussen terroristen en een kapitein van het Amerikaanse leger om een in Turkije opgegraven goudschat, vormen het verhaal van deze weinig sterke, maar gewelddadige actiefilm.

The Guns and the Fury

1981 | Avonturenfilm, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Tony Zarindast. Met o.a. Peter Graves, Albert Salmi, Cameron Mitchell, Michael Ansara en Shaun Curry.

Een onderhoudende avonturenfilm waarin een groep Amerikaanse olieboorders betrokken raakt in de machtsstrijd tussen een behoudende sheik en zijn meer westers georiƫnteerde zoon. De ongewild geestige dialogen en de stoere vertolkingen van Graves en Mitchell helpen de film over z'n trage momenten heen, hoewel niet altijd even duidelijk is of regisseur Zarindast een en ander ironisch heeft bedoeld.

Cat in the Cage

1978 | Thriller

Verenigde Staten 1978. Thriller van Tony Zarindast. Met o.a. Behrooz Vossoughi, Sybil Danning, Colleen Camp, Ursaline Bryant-King en Mel Novak.

De zoon (Vossoughi) van een schatrijke magnaat ontdekt een complot tegen zijn vader en neemt koel en berekend wraak op de daders. Deze prachtig gefotografeerde thriller is te afstandelijk en te klinisch opgebouwd om de aandacht over de hele linie vast te houden, maar er zijn sterke rollen van de Turkse acteur Vossoughi (op de titelrol als Bruce Vaughn) en Danning als de onbetrouwbare, aalgladde maƮtresse. De film wordt ietwat ondermijnd door een zeer zwakke subplot rond de doodgewaande, krankzinnige tweelingbroer.

Kill Alex Kill

1976 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1976. Actiefilm van Tony Zarindast. Met o.a. Tony Zarindast, Chris Ponti, Tina Bowman en John de Fusco.

Een standaard wraakwerkje over een uit Vietnam teruggekeerde militair die ontdekt dat tijdens zijn gevangenschap vrouw en kinderen door gangsters zijn vermoord. Hij infiltreert als 'killer' in de organisatie en raakt in een benarde positie als hij een schone dame op wie hij een oogje heeft moet liquideren. Ongenuanceerd, rauw en plat. Voor kritiekloze buisfanaten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Zarindast op televisie komt.

Reageer