Mike Bacarella

Acteur

Mike Bacarella is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Soul Food

1997 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1997. Komedie van George Tillman jr. Met o.a. Vivica A. Fox, Nia Long, Irma P. Hall, Brandon Hammond en Michael Beach.

Gefrituurde kip en vis, maïsbrood, delicate ingewanden en allerhande erwten: moeder Joe (Irma P. Hall) kokkerelt iedere zondag voor haar drie dochters en aanhang en behandelt en passant de lopende wissewasjes. Totdat ze ziek wordt. Een hartverwarmend drama voor de één, misselijkmakende weeïgheid voor de ander. Afgeblust met zalvende muziek van oa Boyz II Men, Dru Hill, En Vogue, Puff Daddy en Lil' Kim.

Losing Isaiah

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Stephen Gyllenhaal. Met o.a. Jessica Lange, Halle Berry, David Strathairn, Cuba Gooding jr en Daisy Eagan.

Khaila Richards (Berry) is verslaafd aan de crack. Ze is zo zuchtig naar het spul dat ze haar baby in een vuilcontainer dumpt om zo snel mogelijk aan haar volgende shot te komen. Vroeg in de morgen komt de vuilniswagen langs. Gelukkig wordt de baby op tijd gered. In kritieke toestand brengen vuilophalers het kind naar het ziekenhuis. Sociaal werkster Margaret Lewin (Lange) is bereid na overleg met haar saaie man Charles, een kleurloze jurist, en haar opstandige tienerdochter Hannah om de eveneens verslaafde baby te verzorgen. Later adopteren de Lewins het kind, maar de moeder eist het terug.

Pink Nights

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van Philip Koch en Philip Koh. Met o.a. Shaun Allen, Kevin Anderson, Peri Kaczmarek, Larry King en Jonathan Jancovic Michaels.

Onbeduidende tienerkomedie over een jongen (Anderson) die niet erg veel succes lijkt te hebben bij de andere kunne, maar tenslotte toch met drie meisjes samenwoont. De poging tot satire op de punk-levensstijl is maar ten dele geslaagd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mike Bacarella op televisie komt.

Reageer