Gwen Somers is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Life of a Gigolo

1998 | Erotiek

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Leland Price. Met o.a. Mark Ritter, Lauren Hays, Leslie Harter, Brad Bartram en Ken Rush.

In dit erotische verhaal ontmoet een journaliste een succesvolle gigolo

Intimate Deception

1996 |

Verenigde Staten 1996. George Saunders. Met o.a. George Saunders, Nicole Gian, Lisa Boyle, Dan Frank en Art Cohan.

Charlie Michaels (Saunders), zijn mooie vrouw Jennifer (Gian), stoere buurman John (Frank), waarop Jennifer verliefd wordt en lekkere Tina (Boyle), die een kamer huurt bij Charlie en Jennifer, worden gemanipuleerd tot een romantisch kwartet door Jennifers stiefvader. Aanvankelijk kan de kijker nog enigszins geboeid raken door het merkwaardige scenario van hoofdrol- producent-regisseur Saunders, maar dan zakt de film als een kaartenhuis in elkaar en slaat de verveling toe. Hij ontdekt dat het flinterdunne verhaaltje dat bedacht werd door uitvoerend producent James A. Breslo, weer het zoveelste excuus is om bloot op het scherm te vertonen. Het geheel is nogal braaf, maar zit vol idioot dialoog, waarschijnlijk het grappigste aan deze veel te lang durende film. Wie dit overslaat mist absoluut niets. Het camerawerk is van Mark Ludwig.

Anthony's Desire

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Tom Boka. Met o.a. Michaella Stoicot, Douglas Demarco, Gwen Somers en Tom Boka.

In een sekskliniek hoopt een jongeman tot een grotere bevrediging te komen. Als hij met twee vrouwen in aanraking komt, begint hij flink aan zichzelf te twijfelen. Onzin-geval, met nauwelijks een behoorlijk verhaal, laat staan spel. Zonde van het materiaal en uw tijd.

The Hottest Bid

1993 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Deborah Shames. Met o.a. Gwen Somers, Tracy Miller, Dennis Mathews, Lenore Andriel en Belinda Farell.

Eenzame en hunkerende harten kunnen bij opbod bieden op een aantrekkelijke jongeman en hem voor een nachtje krijgen. Voor een gering bedragje kun je inschrijven op de verrassingsprijs. Somers en Farell bieden flink tegen elkaar op. Farell krijgt Miller en beleeft daarmee haar plezier. Somers krijgt het verassingspakket: een hond! Voor zijn baas is er nog hoop, maar aan hem zit een luchtje en Somers maakt met het beest een avontuurlijke wandeling. Sekskomedie, die op twee sporen zit en daardoor tussen de wal en het schip valt.

Alien Intruder

1992 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1992. Sciencefiction van Ricardo Jacques Gale. Met o.a. Maxwell Caulfield, Billy Dee Williams, Tracy Scoggins, Gary Roberts en Richard Cody.

Een bont gezelschap astronauten op een reddingsmissie krijgt slaande ruzie door toedoen van een buitenaards wezen dat zich voordoet als de verleidelijke actrice Scoggins (DYNASTY). Zij lokt hen de virtual reality seksprogramma`s op hun computer in, hetgeen de filmers het excuus biedt diverse filmgenres te exploiteren. De favoriete scenario`s van de hitsige helden bestrijken o.a. een western, een motorepos en zelfs een imitatie van het meesterwerk CASABLANCA (1942) van Michael Curtiz. De plot blijft al met al zeer voorspelbaar en de speciale effecten in het ruimteschip ogen uitermate goedkoop. Het scenario is van Nick Stone. Het camerawerk is van Michael Pinkney.

Faith

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Ted Mather. Met o.a. Silvia Seidel, Richard Maldone, Ami Dolenz, Ernie Sabella en Ellen Crawford.

Mooie balletdanseres Seidel uit München, die haar ouders verloren heeft bij een vliegtuigongeluk in de V.S., woont nu bij een pleeggezin in L.A. Ze voelt zich als een gevangene en breekt uit. Ze komt in de asfalt-jungle van Tinseltown terecht en wordt door een straatbende aangevallen, maar door een jonge mafioso gered. Terwijl ze in Hollywood carrière tracht te maken met een door haar ontwikkelde nieuwe dans, blijkt haar redding niet zonder gevolgen, want zij wordt als mafiabruid meteen betrokken bij het wereldje van geweld en actie.