Johanna Sällström

Acteur

Johanna Sällström is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Wallander: Den svaga punkten

2006 | Thriller

Zweden/Duitsland 2006. Thriller van Jonas Grimas. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

Wanneer een boer wordt doodgeschopt door zijn favoriete paard, verklaart de verzorger dat zoiets absoluut onmogelijk is. Een autopsie op het lichaam brengt inderdaad nieuwe elementen aan het licht. Naar een boek van Henning Mankell.

Kurt Wallander: Täckmanteln

2006 | Thriller

Zweden 2006. Thriller van Kjell-Ake Andersson. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

In een achtergelaten container vindt de politie van Ystad een heleboel lijken waaronder die van een aantal kinderen. Het onderzoek wijst al snel in de richting van mensensmokkel. Naar een boek van Henning Mankell.

Kurt Wallander: Svart Kung

2006 | Thriller

Zweden 2006. Thriller van Kjell-Ake Andersson. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

Er is een vrouw vermoord en deze keer is er een verdachte met een duidelijk motief. Maar Linda kent de man persoonlijk en heeft grote twijfels over zijn schuld. Naar een roman van Henning Mankell.

Kurt Wallander: Jokern

2006 | Thriller

Zweden/Duitsland 2006. Thriller van Stefan Thunberg. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

Na een zware brand wordt in het puin van een woning het verkoolde lichaam van een man aangetroffen. Het blijkt Hans Wiman te zijn en hij was al dood vóór de brand. Wiman blijkt een meesterbedrieger te zijn geweest. Naar een roman van Henning Mankell.

Kurt Wallander: Fotografen

2006 | Thriller

Zweden/Duitsland 2006. Thriller van Kjell-Ake Andersson en Jonas Grimas. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

Een Amerikaanse toeriste overlijdt tijdens een reis naar Zweden. Wanneer haar lichaam en bezittingen zijn overgedragen aan haar man, ontdekt deze dat ze vlak voor haar dood bij een fotograaf op bezoek is geweest. Naar een boek van Henning Mankell.

Mörkret

2005 | Thriller

Zweden/Duitsland 2005. Thriller van Stephan Apelgren. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

Linda Wallander brengt de verdwijning van een scheepsbouwer in verband met de zelfmoord van diens tienerdochter Anja. Linda denkt dat er drugs in het spel is, maar na onderzoek van de laptop van het meisje blijkt het meisje verstrikt te zijn geraakt in afpersing en prostitutie

Bröderna

2005 | Thriller

Zweden 2005. Thriller van Jorn Faurschou. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

De dood van zijn jeugdliefde, die samen met haar man gruwelijk vermoord werd, valt Commissaris Wallander zwaar. Als een ander echtpaar op dezelfde manier wordt vermoord leidt het spoor naar een incident dat 25 jaar geleden plaatsvond in het vreemdelingenlegioen

Afrikanen

2005 | Thriller

Zweden/Duitsland 2005. Thriller van Stephan Apelgren. Met o.a. Ola Rapace, Johanna Sällström en Krister Henriksson.

Tijdens de verkiezingen wordt in Ystad het lijk van een vermoorde Afrikaan in een goederentrein gevonden. Inspecteur Wallander en zijn collega's krijgen al snel de indruk dat er meer aan de hand is. Dit wordt bevestigd als van hogerhand een afgezant gestuurd wordt om het onderzoek te volgen

The confession

2000 | Thriller

Zweden/Verenigde Staten 2000. Thriller van Daniel Lind Lagerlöf en David Hugh Jones. Met o.a. Ralph Carlsson, Johanna Sällström, Anna Petterson, Magnus Krepper en Jonas Karlsson.

Boekhouder Harry Fertig, een bevlogen vader en orthodoxe jood, schiet drie ziekenhuismedewerkers neer die medeverantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vijfjarige zoontje. Fertigs baas, een machtige industrieel, stelt de gehaaide advocaat Roy Bleakie aan. Maar, Fertig wil niet onschuldig verklaard worden en drijft hiermee de advocaat in een gewetensconflict

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Johanna Sällström op televisie komt.

Reageer