John Golden

Regisseur, Auteur

John Golden is regisseur en auteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Manhattan Moonshine

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van John Golden. Met o.a. Carissa Channing, John MacKay, Tim Kirk Patrick en Larry Bockius.

Een eerlijke, rechtschapen man die een krachtig en populair brouwsel produceert wordt door bedorven yuppies eventjes op het slechte pad gebracht. Hij bekeert zich snel en zet de schofterige yup een hak. Zelfs voor doorwinterde videoslikkers een zware en vervelende dobber om naar binnen te krijgen.

Fat Guy Goes Nutzoid

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van John Golden en John Olden. Met o.a. Tibor Feldman, Peter Linari, John MacKay, Douglas Stone en John McKay.

Smakeloze komedie over twee eikels die, als ze aan de zwier zijn in New York, vriendschap sluiten met een grote, dikke, potsierlijke en een beetje achterlijke kerel. Linari weet als de dikzak nog wel wat sympathie te wekken, maar het platvloerse script maakt achterlijken belachelijk. Wonderlijk genoeg was de volgende film van dezelfde regisseur een eerlijke poging een filmversie te maken van de klassieke roman van J.P. Donleavy The Ginger Man. Opgenomen in 1983. Ook bekend als ZEISTERS.

Zeisters

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van John Golden. Met o.a. Tibor Feldman, Douglas Stone, Max Alexander, John McEvily en John Mackay.

Een bizarre, zelfs ietwat onfrisse tragi-komedie over een Woody Allen-achtige 'loser' die per ongeluk opgescheept raakt met een 200 kilo wegende debiel die luistert naar de troetelnaam 'The Mouka'. Samen beleven ze de waanzinnigste avonturen en ze worden uiteindelijk vrienden. Het is even wennen aan dit vreemde duo, en de kans is groot dat u er helemaal niet aan went, maar wie zijn eerste afkeer kan overwinnen blijft beslist gefascineerd kijken naar deze weliswaar mislukte maar anderzijds relatief onderhoudende tragi-komedie. Niet echt goed dus, maar mogelijk een cultfilm in wording. Ook bekend als FAT BOY GOES NUTZOID.

After Tomorrow

1932 | Romantiek

Verenigde Staten 1932. Romantiek van Frank Borzage. Met o.a. Charles Farrell, Minna Gombell, Marian Nixon, Josephine Hull en William Collier Sr..

Naar het toneelstuk van John Golden en Hugh Strange maakte Sonia Levien het scenario voor dit aardige filmdrama over een jong stelletje (overtuigend gespeeld door Nixon en Farrell), dat door familie- en financiƫle omstandigheden maar niet kan trouwen. Goede regie van Borzage.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Golden op televisie komt.

Reageer