Carmen Zapata: cast.
Er zijn 11 films gevonden.

Lorca

1997 | Thriller

Verenigde Staten​/​​Spanje​/​​Puerto Rico 1997. Thriller van Marcos Zurinaga. Met o.a. Esai Morales, Edward James Olmos, Andy Garcia, Jeroen Krabbé en Naim Thomas.

Danielle Steel's Secrets

1992 | Drama

Verenigde Staten 1992. Drama van Peter H. Hunt. Met o.a. Christopher Plummer, Stephanie Beacham, Linda Purl, Gary Collins en Ben Browder.

Producer Plummer slaagt erin om de eens gevierde ster Beacham te strikken voor een soap, iets dat ze vroeger altijd weigerde. Hun vroegere passie laait weer op. Ze vormen een soort vervangende ouders voor de rest van de cast, want iedereen zit met problemen of heeft iets te verbergen. Alleen het leven van Plummer is een open boek. Hoog oplaaiende emoties zoals je mag verwachten van een schrijfster als Steel, die erin slaagt zichzelf steeds te herhalen, zij het in een andere omgeving. Uitsluitend voor liefhebbers van dit soort films. Plummer en Beacham presteren, alles in aanmerking genomen, nog op niveau in hun nietszeggende rollen. William Bast en Paul Huson bewerkten de roman, die in filmbeelden omgezet werd door Paul Lohmann. Ook bekend als SECRETS.

Vultures

1983 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1983. Mysterie van Paul Leder. Met o.a. Stuart Whitman, Greg Mullavey, Aldo Ray, Ann Sidney en Meredith Macrae.

Stervende multimiljonair roept zijn familie bijeen in zijn villa. Niet veel later vindt de eerste, gruwelijke moord plaats.

One Last Ride

1980 | Drama

Verenigde Staten 1980. Drama van Gerald Mayer. Met o.a. Ronny Cox, David Hollander, Carmen Zapata, Timothy Blake en Paul Larson.

Een roerend drama rond de jonge Hollander die door zijn vader Cox altijd in de steek is gelaten. Na jaren kijkt pa - een rodeoster en cowboyclown - weer eens naar zijn zoon om. Tussen hen ontwikkelt zich dan een nieuwe liefdesband die Cox weer zin in het leven geeft en Hollander het geluk doet smaken weer een vader te hebben.

Homeward Bound

1980 | Drama

Verenigde Staten 1980. Drama van Richard Michaels. Met o.a. David Soul, Moosie Drier, Barnard Hughes, Judith Penrod en Jeff Corey.

Wanneer blijkt dat Souls zoontje ongeneeslijk ziek is, belooft hij hem een mooie reis, maar het jongetje wil liever op bezoek bij grootvader Hughes, een wijnboer. Soul en zijn vader leven al jaren in onmin, maar toch wil hij aan de wens van het kind voldoen. Gevoelige film over twee koppige mannen die door een ziek kind gedwongen worden de zinloosheid van hun ruzie in te zien. Met veel gevoel voor sfeer wordt de zomer op de wijngaard van opa getoond, zonder in goedkoop sentiment te vervallen. Uitzonderlijk goede vertolkingen van Soul en Hughes. Raadzaam een zakdoek in de buurt te houden. Burt Prelutsky schreef het aangrijpende script dat verfilmd werd door Edward R. Brown.

Children of Divorce

1980 | Drama

Verenigde Staten 1980. Drama van Joanna Lee. Met o.a. Barbara Feldon, Lance Kerwin, Stacey Nelkin, Billy Dee Williams en Olivia Cole.

Drama over de uitwerking die een scheiding heeft op jongeren in drie gezinnen uit verschillende milieus, geschreven door regisseur Lee.

Boulevard Nights

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van Michael Pressman. Met o.a. Richard Yniguez, Marta Du Bois, Danny De La Paz, Betty Carvalho en Carmen Zapata.

In de Latijnsamerikaanse wijk van L.A. hebben jongeren weinig vooruitzichten. Ze verenigen zich in bendes, die hun gebied duidelijk afbakenen. De jonge De La Paz leidt een leven dat in niets afwijkt van dat van zijn honderden lotgenoten. De doorlopende bende-oorlogen vormen hun voornaamste bezigheid. Yniguez, de oudere broer van De La Paz, is erin geslaagd werk te vinden in een garage. Hij hoopt nu ook zijn broer uit de jungle van de stad te halen. Sociaal drama, dat een welgemeend beeld geeft van het gewelddadige en tragische universum van de Latijnsamerikaanse jongeren. Het scenario van Desmond Nakano heeft echter te weinig diepgang om helemaal te kunnen overtuigen, en regisseur Pressman heeft zijn ploeg niet goed genoeg weten te motiveren om iets van de wanhoop over te brengen. Hetzelfde gegeven werd later herhaaldelijk stukken beter bewerkt. Gefilmd door John Bailey.

The Last Porno Flick

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Ray Marsh. Met o.a. Frank Caleanini, Michael Pataki, Mike Kellin, Jo Anne Meredith en Robyn Hilton.

Deze niet grappige satire op de vrijgevochten Hollywoodse filmmakers heeft veel weg van een vieze passage uit Love, American Style. Het enige interessante is de parodie op DEEP THROAT, een film die door dezelfde maatschappij werd gedistribueerd. Oorspronkelijk uitgebracht als THE MAD, MAD MOVIE MAKERS.

Boss Nigger

1974 | Western

Verenigde Staten 1974. Western van Jack Arnold. Met o.a. Fred Williamson, D'Urville Martin, R.G. Armstrong, William Smith en Carmen Hayworth.

Twee kleurlingen vestigen zich in een westernstadje als premiejagers en bevrijden de bevolking van de terreur van een plaatselijke bendeleider. De energieke parodie op de Amerikaanse B-Western steunt op de gave hoofdrollen van Williamson en Martin, de soms kostelijke dialogen en een juiste dosering zelfspot om de ietwat moraliserende plot genietbaar te houden. Ook bekend als THE BLACK BOUNTY KILLER.

A Gift Of Terror

1973 | Thriller

Verenigde Staten 1973. Thriller van Lela Swift. Met o.a. Denise Alexander, Michael Callan, Will Geer, Christopher Connelly en Edd Byrnes.

Thriller waarin Laura Cummings (Alexander) onderweg naar huis van Geer te horen krijgt dat haar broer dood is. Die is er inderdaad niet; wel is er een vriend van hem, Callan, die zij niet vertrouwt, en ze deelt haar vermoedens mee aan de hulpsheriff (Connelly) die graag met haar wil trouwen. Dan ontmoet ze opnieuw Geer en 's nachts ziet ze in een verschrikkelijke nachtmerrie wat er voor drama's gaan plaatsvinden.

Hail, Hero!

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van David Miller. Met o.a. Michael Douglas, Arthur Kennedy, Teresa Wright, John Larch en Charles Drake.

Debuutfilm van Michael Douglas waarin de novice zich ontpopt van bevlogen demonstrant tegen de oorlog in Vietnam tot bevlogen demonstrant in de oorlog in Vietnam. Onze held meent namelijk dat hij de Vietcong kan bekeren met Liefde in plaats van met Kogels. Een nobel streven dat met wortel en tak lijkt te worden uitgeroeid door de schrale realiteit. Maar onze langharige held moet en zal zegevieren. Een betere wereld is mooi meegenomen maar waar het natuurlijk om draait is goedkeuring van de vader. Hopeloos gedateerd en tegelijkertijd eeuwig actueel.