Ulf Synnerholm

Producer

Ulf Synnerholm is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Pettson & Findus: Vergetelingetjes

2009 | Animatie, Familiefilm

Zweden 2009. Animatie van Jørgen Lerdam en Anders Sørensen.

Deel vier in de serie jeugdfilms naar de boeken van Sven Nordqvist. Over het poestje Findus en zijn goedmoedige baasje Pettson.

Pettson & Findus: Brief aan de koning

2000 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm

Zweden 2000. Animatie van Torbjörn Jansson en Albert Hanan Kaminski.

De chaotische kat Findus van opa Pettson houdt niet van opruimen en schrijft daarom een brief aan de koning met het verzoek om de wet te veranderen, zodat daarin komt te staan dat katten geen ordelijke beesten hoeven te zijn. Terwijl hij op antwoord wacht gebeuren er vreemde dingen. Die worden getoond als een aaneenschakeling van vrolijke, korte verhaaltjes. Uiteindelijk gaat Findus zelfs de ruimte in! Wie genoten heeft van de eerste film, kan dit weer opnieuw doen met zijn opvolger. Net zo leuk, vindingrijk en sympathiek.

Pettson & Findus - Katten och gubbens år

1999 | Animatie, Familiefilm

Zweden/Duitsland 1999. Animatie van Albert Hanan Kaminski.

De gebaarde boer Pettson en zijn kater Findus gaan midden in de winter in een bevroren meertje vissen. Als ze door een sneeuwstorm worden overvallen, bouwt Pettson een iglo. Omdat ze lang moeten wachten en de tijd moeten zien door te komen zonder te eten, vertellen ze elkaar verhalen. Aardige tekenfilm voor de jeugd, met een mooie, heldere tekenstijl, opgebouwd uit korte episodes. Gebaseerd op een succesvolle reeks kinderboeken van de Zweedse Sven Nordqvist. Naast films en boeken werden er nog een tv-serie en een computerspel over Pettson en Findus gemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ulf Synnerholm op televisie komt.

Reageer