Dick Randall

Acteur

Dick Randall is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bruce contre-attaque

1981 | Actiefilm

Frankrijk 1981. Actiefilm van André Koob en Bruce Le. Met o.a. Bruce Le, Wang Yang Lee, Harold Sakata, André Koob en Dick Randall.

Eerste (en waarschijnlijk laatste?) Franse Kung-Fu-film. Nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke Aziatische produkties, behalve dat lokaties Parijs en Rome zijn. Verder de bekende bloedige confrontaties vermengd met wat fantasie en porno. Soms onbedoeld grappig.

Quante volte...quella notte

1973 | Erotiek, Mysterie

Italië/Duitsland 1973. Erotiek van Mario Bava. Met o.a. Brett Halsey, Pascale Petit, Daniela Giordano, Valeria Sabel en Brigitte Skay.

Een jongen en een meisje hebben samen de nacht doorgebracht, maar vertellen later thuis tegenstrijdige verhalen: zij zegt te zijn aangerand, hij stelt verleid te zijn door een nymfomane. Een conciërge die hen gezien heeft, zegt dat ze hebben deelgenomen aan een biseksuele groepsorgie. De in 1969 opgenomen erotische film werd getroffen door een censuurverbod en werd jaren later opnieuw gemonteerd met horror-achtige nieuwe scènes. Ook los van de mystificaties in het scenario zelf valt er geen touw aan vast te knopen, al leidt de vormgeving soms tot suggestieve momenten.

24 Heures d'un Américain à Paris

1963 | Komedie, Erotiek, Documentaire

Frankrijk 1963. Komedie van José Bénazéraf. Met o.a. Dick Randall, Nancy Holloway, Poupée la Rose, Jessica Rubicon en Dodo di Hamburgo.

Een naïeve rijke Amerikaan stort zich in het Parijse nachtleven, maar is te onhandig om een Française te veroveren. Op het nippertje van zijn korte verblijf slaagt hij er toch in een vrouw te verleiden, een Amerikaanse toeriste die net als hij haar ontbrekende talenkennis met zwijgen maskeert, zodat beiden de illusie houden van een 'Frans avontuur'. Dit amateuristisch geacteerde komedietje is een plakmiddel voor documentaire nachtclubfragmenten - met acts van de Crazy Horse Saloon en de Folies Pigalle - bestaande uit de toeristische omzwervingen van de held, zowel in werkelijkheid als in dolgedraaide fantasieën. Liefhebbers van striptease komen aan hun trekken, maar ook hun plezier wordt bedorven door de flauwiteit van de spelscènes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dick Randall op televisie komt.

Reageer