Heidrun Hankammer

Acteur

Heidrun Hankammer is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Das Sündige Bett

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Ilja von Anutroff. Met o.a. Heidrun Hankammer, Knut Reschke, Artur Binder, Waltraud Habicht en Judith Fritsch.

Een jong paartje koopt een antiek tweepersoonsbed. Terwijl zij het over straat naar huis slepen, haalt het bed (!) herinneringen op, die terug gaan tot de keizertijd onder Wilhelm II. Een film met uiterst vermoeiende en bijzonder eentonige seksavonturen. Bovendien schuilt er iets vaaglijk weerzinwekkends in een bed met een geheugen.

Ach jodel mir noch einen - Stosztrupp Venus bläst zum Angriff

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Hans Georg (Georg) Keil (Tressler). Met o.a. Nina Frederic, Caterina Conti en Heidrun Hankammer.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Der Fluch der schwarzen Schwestern

1973 | Erotiek, Horror

Zwitserland 1973. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Heidrun Hankammer, Nadja Henkova, Maria Forsa en Anke Seyring.

Vampierengriezel en seksuele leer van het occulte liggen aan de basis van een aantal erotisch-demonische gebeurtenissen, maar echte horrorfanaten vinden dit een aanfluiting van het genre.

Bett-Kanonen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ilja von Anutroff. Met o.a. Heidrun Hankammer, Judith Fritsch, Natascha Verell, Karl-Heinz Bauer en Günther Glaser.

Een redacteur van een krant (afdeling stadsnieuws) vertelt anekdoten, die de pers nooit hebben gehaald. Seks dus. De reeks onbenullige verhaaltjes is het vermelden niet waard, het kijken nog minder.

Van de Velde: Das Leben zu Zweit - Die Sexualität in der Ehe

1969 | Erotiek

Duitsland 1969. Erotiek van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Hans Hass Jr., Karin Fehlhaber, Daria Damar, Inge Wolffberg en René Schönenberger.

Doktersjassen, waarschuwend geheven vingers en opgelegd liefdesspel zijn te zien in deze overvloedig becommentarieerde film over trouw, ontrouw en vertrouwen tussen echtelieden. Ook bekend als DAS LEBEN ZU ZWEIT en DAS LEBEN ZU ZWEIT - DIE SEXUALITÄT IN DER EHE. Zie ook: Aufklärungs-films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Heidrun Hankammer op televisie komt.

Reageer