Yasuke Kawazu

Acteur

Yasuke Kawazu is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Manji

1965 | Drama, Erotiek

Japan 1965. Drama van Yasuzo Masamura en Yasuzo Masumura. Met o.a. Ayako Wakao, Kyoko Kishida, Yasuke Kawazu en Eiji Funakoshi.

Een echtpaar raakt verstrikt in de fascinerende netten van een pervers biseksueel meisje. Onfris en enigszins obsceen erotisch drama behorend tot een periode waarin de Japanse film zich op dit soort thema's stortte. Het scenario is van de beroemde regisseur Kaneto Shindo naar de roman van de altijd lugubere Junichiro Tanizaki.

Aoi Sei

1965 | Komedie

Japan 1965. Komedie van Yoshio Inoue. Met o.a. Miwa Takada, Harumi Kiritachi, Yasuke Kawazu en Akio Hasegawa.

De liefdesverwikkelingen van twee zussen met tegengestelde karakters. Een gevoelige komedie die, afgezien van het feit er sociologisch gezien een beeld wordt gevormd van een bepaalde nationale mentaliteit, niet bijster interessant is.

Ratai

1963 | Drama, Erotiek

Japan 1963. Drama van Masashige Narusawa. Met o.a. Michiko Saga, Minoru Chiaki, Eitaro Shindo, Yasuke Kawazu en Isuzu Yamada.

De seksuele wederwaardigheden van de hartstochtelijke Sakiko, vanaf haar eerste nummertje met haar baas in haar eerste baan totdat haar einde als prostitué. Een bewerking van de roman van Kafu Nagai door de regisseur zelf. Een goede film, een van de eerste in het specifieke erotische genre. Een psychologische aanpak en aandacht voor sociale problemen.

Karami-Ai

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Masaki Kobayashi. Met o.a. Keiko Kishi, Tatsuya Nakadai, Yasuke Kawazu, Mari Yoshimura en Misako Watanabe.

De rijke president-directeur van een belangrijke onderneming voelt dat zijn einde nabij is, en gaat op zoek naar zijn drie zonen die hij bij verschillende vrouwen heeft gehad. Een thrillerachtige variant op King Lear. Deze uitstekende film is het werk van een belangrijke Japanse cineast.

Kaasan Nagaiki Shitene

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Yoshiro Kawazu. Met o.a. Homare Saguro, Chieko Baisho, Yasuke Kawazu, Kinuyo Tanaka en Keiji Sada.

Na zijn studie beïndigd te hebben, keert een jongen terug naar zijn moeder en moet vervolgens kiezen tussen de familieplicht en zijn carrière. Een bescheiden en zwakke film, beïnvloed door befaamde Amerikaanse klassiekers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yasuke Kawazu op televisie komt.

Reageer