Devon Aoki

1982 Acteur

Devon Aoki (1982) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

War

2007 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Canada 2007. Actiefilm van Philip G. Atwell. Met o.a. Jason Statham, Jet Li, John Lone, Devon Aoki en Luis Guzmán.

In San Francisco woedt een bendeoorlog tussen de Chinese en de Japanse georganiseerde misdaad. FBI-agent Jack Crawford (Statham) zou de oorlog moeten stoppen, maar is eigenlijk alleen geïnteresseerd in het vangen van de geheimzinnige, dodelijke ex-CIA'er Rogue (Li). Want die vermoordde ooit Crawfords partner, en diens hele gezin. Ondanks het aanwezige actiefilmtalent valt de film nogal tegen, door het rommelige script, de gekunstelde montage en de houterige regie.

DOA: Dead or Alive

2006 | Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Duitsland/Verenigd Koninkrijk 2006. Actiefilm van Corey Yuen. Met o.a. Devon Aoki, Jaime Pressly, Holly Valance, Sarah Carter en Natassia Malthe.

Vijf mooie meiden met zwarte banden in diverse vechtsporten worden door een schimmige schurk uitgenodigd voor een martialartstoernooi op een tropisch eiland. DOA is de verfilming van het gelijknamige computerspel, een 3-D beat'em up waarvan volgens recensenten het grootste pluspunt is dat grote borsten tijdens de een-op-een gevechten heel natuurlijk bewegen. In de film zie je dus een toernooi met vechtende vrouwen, die opmerkelijk vaak een kledingstuk scheuren of natmaken. Veel close-ups van borsten en billen en de mededeling K.O. aan het einde. Acteerprestaties en plot zijn grotendeels afwezig.

D.E.B.S.

2004 |

Verenigde Staten 2004. Angela Robinson. Met o.a. Sara Foster, Jordana Brewster en Devon Aoki.

D.E.B.S. oftewel jonge, sexy 'special agents', werken undercover voor de regering. In schooluniformen trekt het viertal ten strijde. Tijdens één van hun missies gaat het echter mis. Een van de meiden wordt gegijzeld door juwelendief Lucy Diamond.

op televisie
1 uitzending

War (2007) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
woensdag 20 november
Veronica
22:30 - 00:35

Reageer