Steve Previn

Regisseur

Steve Previn is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Waltz King

1963 | Musical

Verenigde Staten 1963. Musical van Steve Previn en Steven Previn. Met o.a. Kerwin Mathews, Brian Aherne, Senta Berger, Peter Kraus en Fritz Eckhardt.

Een redelijk onderhoudende Disney-musical met Mathews in de hoofdrol als Johan Strauss jr. Mooie muziek en de gebruikelijke excellente Disney kleuren. Gefilmd in Duitsland. In Amerika in twee delen op televisie uitgezonden.

Ist Geraldine ein Engel?

1963 | Muziek, Komedie

Duitsland 1963. Muziek van Steve Previn. Met o.a. Cornelia Froboess, Peter Weck, Gunther Philipp, Vilma Degischer en Sabine Bethmann.

Muziekuitgever Weck is een notoire rokkenjager. Zweedse schone, Froboess vindt dat hij een lesje verdient. Uiteraard gaat dat niet zomaar. Vrolijke muziekfilm rond een populair duo van toen, dat geleidelijk aan zijn betekenis en glans heeft verloren, behalve voor trouw gebleven fans. Speelt in Wenen en Monaco. Zie ook: Schlagerfilms.

Escapade in Florence

1962 | Familiefilm, Mysterie, Actiefilm

Verenigde Staten 1962. Familiefilm van Steve Previn. Met o.a. Tommy Kirk, Ivan Desny, Annette Alliotto en Nino Castelnuovo.

Duffe lopendeband produktie uit de Disneyfabriek over twee studenten met een ongekend teken- en schildertalent, die in Florence opvallen door hun werk. Een bende, die vervalste oude meesters verhandelt, probeert ze te dwingen voor hen te werken. Zwakke film biedt voornamelijk toeristische plaatjes met wat actie over Italië.

Almost Angels

1962 | Muziek, Familiefilm, Musical, Komedie

Verenigde Staten 1962. Muziek van Steve Previn en Steven Previn. Met o.a. Peter Weck, Hans Holt, Fritz Eckhardt, Bruni Lobel en Vincent Winter.

Sentimentele maar onderhoudende Disney-film over twee jongens van de Wiener Sängerknaben die vrienden worden. Aangenaam verhaal, goede muziek. Scenario van Vernon Harris naar een idee van Robert A. Stemmle. Camerawerk van Kurt Grigoleit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Previn op televisie komt.

Reageer