Bambi Allen

Acteur

Bambi Allen is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Outlaw Riders

1970 | Actiefilm

Verenigde Staten 1970. Actiefilm van Tony Houston. Met o.a. Bryan 'Sonny' West, Darlene Duralia, Bambi Allen en Bill Bonner.

Na een bloedig gevecht met een concurrerende motorbende achtervolgt bendeleider Waco zijn rivalen door de woestijn en bewerkstelligt een confrontatie op leven en dood. Actie met vele loze beelden die spanning probeert te suggereren. Tevergeefs.

Angels Die Hard

1970 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1970. Drama van Richard Compton. Met o.a. Tom Baker, William Smith, Connie Nelson, R.G. Armstrong en Beach Dickerson.

In deze doorsnee motorclub-film staan de Angels voor de verandering eens aan de goede kant, als zij mensen redden bij een mijnramp. Alle sterren uit dit genre films zijn hier bijeengebracht.

The Ribald Tales of Robin Hood

1969 | Erotiek

Verenigde Staten 1969. Erotiek van Richard Kanter. Met o.a. Ralph Jenkins, Bambi Allen, Heidi Frey, Dee Lockwood en Danielle Carver.

Robin Hood en de zijnen vervelen zich in de bossen van Sherwood in afwachting dat Richard Leeuwenhart komt opdagen. Om de tijd te doden geven zij zich over aan wat geneugten des levens. In de film ziet men voor die tijd sexy scènes, drinkgelagen en wulpse dingen aan het hof van Koning Jan. De taal en de dialogen zijn nog het meest komisch: Robin Hood en zijn mannen praten onvervalst gangster-amerikaans.

How to Succeed with Sex

1969 | Erotiek

Verenigde Staten 1969. Erotiek van Bert I. Gordon. Met o.a. Zack Taylor, Jane Carpenter, Keith London, Bambi Allen en Victoria Bond.

Een aankomende bruidegom tracht zijn aanstaande vóór de huwelijksnacht te ontmaagden, maar slaagt hierin niet. Dan is het tijd voor geleerde boeken, raad van ervaren vrienden en slimme tactieken. Deze zeldzaam onbenullige seksfilm profiteert van het verrassend geanimeerd acteren van Taylor en Carpenter als het koppel in kwestie. Sommige kopieën hebben een lengte van 56m.

The Intimate Diary of Robin Hood

1968 | Erotiek

Verenigde Staten 1968. Erotiek van Richard von Kanter. Met o.a. Ralph Jenkins, Daniela Carver, Bambi Allen, Dee Lockwood en Lawrence Adams.

Dit intieme dagboek van Robin Hood, waarin de uitdrukking 'mijn degen' slechts onder vettig gegrijns en geknipoog wordt gebezigd, kan ongelezen blijven. Is in Nederland vertoond in een Duits-nagesynchroniseerde versie met als titel DAS INTIME TAGEBUCH ROBIN HOODS. Ook bekend als THE RIBALD TALES OF ROBIN HOOD.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bambi Allen op televisie komt.

Reageer