Marjorie Bonner

Acteur

Marjorie Bonner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Trail of Courage

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van Wallace Fox. Met o.a. Bob Steele, Marjorie Bonner, Tom Lingham en Jay Morley.

Steele wordt op de ranch waar hij werkt, ontslagen door Lingham, die vindt dat hij meer tijd aan zijn dochter, Bonner, besteedt dan aan zijn werk. Gelukkig voor Steele komt de familie daarna ook naar Californië en wordt hij in de gelegenheid gesteld hen en zichzelf van schurk Morley te redden, waarna alles weer koek en ei is. Frank Howard Clark bewerkte Better than a Rodeo van Kenneth Perkins. Roy Eslick stond achter de camera.

A Made-To-Order Hero

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van Edgar Lewis. Met o.a. Ted Wells, Marjorie Bonner, Pearl Sindelar, Jack Pratt en Ben Corbett.

Wells, een rancheigenaar, is verliefd op Bonner. Maar als hij haar hand wil krijgen mét de zegen van tante Sindelar dan zal hij eerst moeten bewijzen een held te zijn. Een onderhoudende westernkomedie, door William Lester geschreven. Al Jones stond achter de camera.

Riding Romance

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Al Hoxie, Marjorie Bonner, Arthur Morrison en Steve Clemento.

Hoxie weet de ranch voor Bonner te behouden en de bandiet af te straffen alsmede Bonners broer uit de gevangenis te krijgen voor een misdaad die hij nimmer beging. G.A. Durlam bewerkte het verhaal van William Lester en Walter Griffin was de cameraman van waarschijnlijk de beste van de acht westerns die Hoxie maakte voor producent Morris R. Schlank en zijn Anchor Films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marjorie Bonner op televisie komt.

Reageer