Eric Legrand

Regisseur, Acteur

Eric Legrand is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Lili, petit à petit

1987 | Komedie, Romantiek

Frankrijk 1987. Komedie van Philippe Galardi. Met o.a. Patricia Elig, Sabine Paturel, Annie Jouzier, Eric Legrand en Michelle Moretti.

De moeilijke weg naar de top van een onstuitbaar meisje uit Charenton, dat vastbesloten is niet voor altijd in de kruidenierszaak van haar ouders te staan. Lijkt gemaakt voor liefhebbers van kitscherige plattelandsromantiek. Kleurloze en onpersoonlijke mise en scène. Een mini-serie geschreven door Joëlle Goron.

Hot Dogs auf Ibiza

1979 | Komedie, Romantiek, Erotiek

Duitsland/Frankrijk 1979. Komedie van Max Pécas. Met o.a. Ursula Buchfellner, Claus Obalski, Andrea Schmidt, Sylvain Green en Marco Perrain.

Een jongeman die altijd een pechvogel is geweest, maakt plotseling carrière als entertainer in een vakantieclub op Ibiza. Wanneer zijn vroegere chef daar met vakantie blijkt te zijn, begint de ellende. Matige amusementsfilm.

L'invitation au voyage

1975 | Experimenteel

Frankrijk 1975. Experimenteel van Eric Legrand.

Gedurende de gehele film zien we hoe het enige personage, een oude, alleenstaande dame (een onbekende actrice) tussen haar kleine dagelijkse bezigheden en haar herinneringen die (ongetwijfeld) uit de vorige eeuw stammen, drijft. Aan het slot nodigt een visioen haar uit voor een geheel andere reis: de laatste. Mooie kleuren, maar zeer onhandige, bijna amateuristische, montage en découpage. Bovendien verlaagt deze overdreven esthetiserende cineast het personage duidelijk tot het niveau van ding.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eric Legrand op televisie komt.

Reageer