Cybil Richards

Regisseur, Scenarist

Cybil Richards is regisseur en scenarist.
Er zijn 9 films gevonden.

Virgins of Sherwood Forest

2000 | Erotiek

Verenigde Staten 2000. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Dave Roth, Shannon Leigh en Gabriella Hall.

Shandra, the jungle girl

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Lisa Comshaw, Lisa Throw en Mia Zottoli.

Andromina: The Pleasure Planet

1999 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1999. Sciencefiction van Darren Moloney, Cybil Richards en Darren Maloney. Met o.a. Shyra Deland, John Matrix, Mike Roman, Flower en Eric Stratton.

Rampspoed over de verre planeet uit de titel. Alle mooie meisjes van plezier zijn vertrokken of verdwenen. Drie ruimtevaarders die er eens flink uit de broek hadden willen gaan, razen nu het ganse heelal af om de lekkerste meiden op te pikken en ze op Andromina 'achter de ramen' te zetten. Ze hebben slechts drie dagen de tijd om het maximum aan schoons op te pikken. De kijker, die niet de tegenwoordigheid van geest heeft gehad om af te haken, moet intussen werkloos en met gekromde tenen toezien. Een zo goed als plotloze film.

Virtual Encounters 2

1998 | Erotiek

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Adame Fine, Brandy Davis, Chris Cleveland, Jill Tomkins en Nikki Fritz.

Op een school in Midvale viert cyberseks hoogtij. Het is het nieuwste tijdverdrijf van studenten, want iedereen wordt in staat gesteld om de partner van zijn of haar dromen te creƫren

Femalien II

1998 | Erotiek, Sciencefiction

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Venesa Taylor, Debra Summers, Summer Leeds, Kurt Schwoebel en Christopher Caldovino.

Twee buitenaardse wezens bezoeken de aarde om hun vrouwelijke soortgenoot op te sporen. Wanneer ze haar eenmaal hebben gevonden geeft ze te kennen niet meer terug te willen. Ze vindt het fenomeen mannen wel heel interessant

Lolita 2000

1997 | Romantiek, Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1997. Romantiek van Sybil Richards en Cybil Richards. Met o.a. Jacqueline Lovell, Gabriella Hall, Eric Acsell, Skylar Nicholas en Robert John.

Lolita werkt voor een organisatie die verantwoordelijk is voor het opsporen en vernietigen van iedere seksuele activiteit. Ze komt in aanraking met drie afzonderlijke gevallen en ontdekt dat de gevoelens die deze zaken bij haar oproepen te sterk zijn om te kunnen weerstaan.

Virtual Encounters

1996 | Erotiek, Sciencefiction

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Cybill Richards en Cybil Richards. Met o.a. Elizabeth Kaitan, Taylor St. Claire, Rob Lee, Lori Morrisey en Jacqueline Lovell.

Amy heeft alles: succes, geld, respect en een lieve vriend. Maar toch mist ze iets in haar leven, omdat ze haar diepste verlangens onderdrukt. Amy staat echter op het punt om de meest erotische reis van haar leven te beleven op een plek waar fantasie werkelijkheid wordt. Haar vriend geeft haar een aantal kaartjes voor Virtual Encounters, waarbij bezoekers een erotisch scenario uit kunnen kiezen waarin zij hun rol kunnen bepalen. In deze exclusieve interactieve club leidt gids Rob haar rond langs het ene erotische avontuur na het andere

The Exotic House of Wax

1996 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Blake Pickett, Jacqueline Lovell, Everett Rodd, Kurt Schwoebel en Lisa Comshaw.

De meeste wassenbeeldenmusea zijn saai, maar het erotische wassenbeeldenmuseum valt hier niet onder. Hier stijgt ook de erotische spanning, naarmate de temperatuur in het gebouw stijgt. De beelden beginnen dan niet te smelten, maar smeulen van seksuele opwinding. De mooiste en machtigste mensen uit de geschiedenis van de wereld, die vereeuwigd zijn in was, komen tot leven om opnieuw in extase te geraken.

Femalien

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Venesa Talor, Jacqueline Lovell, Matt Shue, Kurt Schwoeble en Holly Cat.

Kara, een wezen van een andere planeet, wordt naar aarde gestuurd om informatie te vergaren over het primitieve seksuele gedrag van haar bewoners. Om haar missie te doen slagen wordt Kara in een prachtig lichaam gegoten en krijgt ze de macht om oncontroleerbare lusten op te wekken bij mensen. Dit als herinnering voor de bewoners van de verre planeet die iets kostbaars verloren zijn, namelijk het vermogen om erotische sensaties te ervaren

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cybil Richards op televisie komt.

Reageer