Anthony Freeman

Acteur

Anthony Freeman is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sangraal, la spada di fuoco

1982 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1982. Avonturenfilm van Michael E. Lemick en Michael Lemick. Met o.a. Peter McCoy, Anthony Freeman, Sabrina Siani en Margarethe Christian.

Een jonge prins neemt wraak op barbaren, die zijn familie en volk uitmoordden. Onthutsend zwak plagiaat van CONAN THE BARBARIAN, waar en passant RAIDERS OF THE LOST ARK óók nog bijgesleept wordt. Ook bekend als THE SWORD OF THE BARBARIANS.

Nerone e Popeia

1981 | Erotiek

Italië 1981. Erotiek van Vincent Dawn en Anthony Pass. Met o.a. Zibi Polac, Françoise Blanchard, Fanny Magier, Vladimir Brajovi[KA1]c en Betty Roland.

Een slaapverwekkende film over de laatste dagen van Nero met alle seksuele uitspattingen vandien, gemaakt door het spektakelfilmduo Dawn en Pass dat ook op dat bordkartonnen gebied geen grote naam heeft gemaakt.

Per una manciata d'oro

1966 | Avonturenfilm

Italië 1966. Avonturenfilm van Carlo Veo. Met o.a. Anthony Freeman, Brad Euston en Paolo Solvay.

Vier avonturiers stelen een kostbare schat uit het oerwoud, maar de inboorlingen maken ongenadig jacht op de dieven. Een in alle opzichten ontzettend slechte film.

Due + cinque: missione Hydra

1966 | Sciencefiction

Italië/Frankrijk 1966. Sciencefiction van Pietro Francisci. Met o.a. Anthony Freeman, Eleonore Ruffo, Roland Lesaffre, Leontine Snell en Gordon Mitchell.

Een onderzoek van een geoloog naar een zich uitbreidende radioactieve straling leidt tot de ontdekking van een ruimteschip met drie buitenaardse wezens, die hem met zijn assistenten naar de planeet Hydra ontvoeren. Ze maken een reis door de tijd, waarbij zowel de beschaving op aarde als op Hydra blijkt vernietigd. Deze houterige en slecht getruceerde sf-film haakt in op de angst voor het 'gele gevaar' door een Chinese geleerde de aanstichter van alle kwaad te maken. De dochter van de geoloog wordt gespeeld door de Nederlandse Blue Bell-girl Snel, die in de credits als Snell vemeld staat. Ook bekend als 2 + 5: MISSIONE HYDRA, STAR PILOTS en TWO + FIVE MISSION HYDRA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anthony Freeman op televisie komt.

Reageer