Blue Demon

Acteur

Blue Demon is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Santo y Blue Demon contra Drácula y el Hombre-Lobo

1973 | Horror

Mexico 1973. Horror van Miguel M. Delgado. Met o.a. Santo, Blue Demon, Aldo Monti en José Chávez.

Dracula en de Weerwolf sluiten zich aaneen om hun vijanden te verslaan. Santo en Blue Demon, samen op hun retour, in een film die gemaakt is als een grof populair stripverhaal.

Santo & Blue Demon vs. Dracula & the Wolfman

1973 | Horror

Mexico 1973. Horror van Miguel M. Delgado. Met o.a. Santo, Blue Demon, Aldo Monti en Agustín Martínez Solares.

Gemaskerde worstelaar El Santo (1917-1984) is één van Mexico's grootste sporthelden. In deze horrorfilm - hij speelde zichzelf in ruim vijftig actie/horrorfilms! - bevecht hij iconen graaf Dracula en Wolf Man, samen met aartsworstelrivaal Blue Demon. Tijd-, genre- en landsgebonden comic book-regie, starre cameravoering en toneelmatige dialogen doen nauwelijks af aan de intrinsieke waarde van deze film als een monument van Mexicaanse volksheldenverering anno begin jaren zeventig. Dracula en Wolf Man en hun leger van rondborstige kwekelingen complementeren de toentertijd serieuze maar nu aantrekkelijk campy aangelegenheid.

Las Momias de Guanajuato

1970 | Horror

Mexico 1970. Horror van Federico Curiel. Met o.a. Blue Demon, Mil Máscaras, Santo en Elsa Cárdenas.

De mummies van Guanajuato komen onvoorzien tot leven. Een samenkomst van helden van het vrij worstelen in de Mexicaanse fantastische cinema: SANTO EL ENMASCARADO DE PLATA, BLUE DEMON en MIL MÁSCARAS. Een zeer groffe film, die echter niet gespeend is van trefzekere naïeve impressies.

Santo y Blue Demon en el mundo de los muertos

1969 | Horror

Mexico 1969. Horror van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Santo, Blue Demon, Pilar Pellicer en Carlos León.

Santo ondergaat de woede van een oude heks, die door een van zijn voorouders verslagen werd. Een van de weinige films uit de Santo-serie waarin de hoofdpersoon terug in de tijd gaat, samen met zijn bekendste makker Blue Demon.

Santo y Blue Demon contra los monstruos

1969 | Horror

Mexico 1969. Horror van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Santo, Blue Demon, Jorge Rado en Carlos Ancira.

Een wetenschapper die gek geworden is wil Santo en Blue Demon uit de weg ruimen. De twee beroemdste vechtjassen van de fantastische Mexicaanse cinema, vechten maar liefst tegen: een waanzinnige geleerde, een duivelse dwerg, een groep reusachtige zombie's, Dracula, Frankenstein, de Weerwolf, de Mummie, een Cycloop en het monster van het Zwarte Meer! Een van de meest waanzinnige films uit de geschiedenis van de Mexicaanse cinema.

Santo versus Blue Demon en la Atlántida

1969 | Fantasy, Avonturenfilm

Mexico 1969. Fantasy van Julián Soler. Met o.a. Santo, Blue Demon, Jorge Rado en Silvia Pasquel.

Santo en Blue Demon dienen zich op verzoek van Achilles in Atlantis aan. Toen hun beider carrières afliepen, gingen de vechtjassen Santo en Blue Demon samenwerken in enkele films, zoals deze - een produktie die tot de meest onbenullige uit de geschiedenis van de Mexicaanse fantastische cinema behoort.

Blue Demon contra el podor satánico

1965 | Horror

Mexico 1965. Horror van Chano Urueta. Met o.a. Blue Demon, Marta Elena Fernández, Fernando Osés en Margarito Luna.

Een man die levend begraven werd, herrijst uit de dood om zich te wreken op de mensheid. Een van de horrorfilms waarin de Mexicaanse worstelaar Blue Demon de hoofdrol speelt. De film ligt in de lijn van de serie met Santo el Enmascarado de Plata (hier te zien in een speciale samenwerking).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Blue Demon op televisie komt.

Reageer