Dora Baret

Acteur

Dora Baret is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La cantante de tango

2009 | Drama, Musical

Argentinië/België/Frankrijk/Nederland 2009. Drama van Diego Martínez Vignatti. Met o.a. Dora Baret, Patrick Descamps, Pieter Embrechts, Eugenia Ramirez Miori en Bruno Todeschini.

Drama van Diego Martinez Vignatti over tangozangeres die volgens haar leermeester te weinig passie in haar uitvoeringen stopt. Verbroken relatie lijkt hier uitkomst te bieden.

Sofia

1986 | Sciencefiction, Thriller

Argentinië 1986. Sciencefiction van Alejandro Doria. Met o.a. Graciela Dufau, Héctor Alterio en Dora Baret.

In de verre toekomst is de dampkring van onze planeet verwoest door de hitte van de zon. De hel breekt pas echt los wanneer een vuurbal zich losmaakt van dit gloeiende hemellichaam en in een baan richting aarde wordt geworpen. De bemanning van de Helios, die getraind is in ruimteonderzoek, heeft de gevaarlijke missie om dit natuurgeweld te stoppen met een speciaal daartoe ontworpen bom. Tijdens de ruimtereis ontdekken de bemanningsleden dat er aan boord iets is dat de missie saboteert en collega's doodt. Niemand weet de saboteur echter te achterhalen.

Darse Cuenta

1985 | Drama

Argentinië 1985. Drama van Alejandro Doria. Met o.a. Luis Brandoni, Dora Baret, Luisina Brando, Lito Cruz en Oscar Ferrigno.

Het lijkt aanvankelijk de bedoeling van deze film om de bureaucratische gezondheidszorg aan te klagen. Maar dan neemt de film een wending: een ervaren arts ziet de strijd van een patiënt die wil overleven. Hij stapt het strijdperk binnen en redt de patiënt, en kijkt gedurende dit proces nog eens wat beter naar zijn eigen leven. USA-titel: BECOMING AWARE.

La hora de María y el pájaro de oro

1974 | Drama

Argentinië/Spanje 1974. Drama van Rodolfo Kuhn. Met o.a. Leonor Manso, Dora Baret, Jorge Rivera López en Milagros de la Vega.

Verhaal over de onderwerping en onderdrukking in het noorden van Argentinié, waar oude inheemse mythen levend worden gehouden en waar heidense en voorvaderlijke godsdiensten worden vermengd met het katholicisme. Eén van de minder bekende verfilmde werken van deze inmiddels overleden schrijver.

Turismo de carretera

1968 | Drama

Argentinië 1968. Drama van Rodolfo Kuhn. Met o.a. Hector Pellegrini, Maria Vaner, Duilio Marzio, Dora Baret en Marcos Zucker.

De held Nestor doet mee aan een motorrace, maar zijn familie ziet de zin daarvan niet in. Hij wint en dit verandert de gedachten van zijn familie en zijn vriendin. Nu zij volledig achter hem staan gaat Nestor door met racen en wint hij talloze wedstrijden. Dun voor een speelfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dora Baret op televisie komt.

Reageer