Alton Butler

Acteur

Alton Butler is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Walnut Creek

1996 | Thriller

Verenigde Staten 1996. Thriller van Edward Holzman. Met o.a. Kate Rodger, Rochelle Swanson, David Christensen, Renee Weldon en Greg Collins.

De oogverblindende Tonya Peters (Rodger) wordt ingehuurd door Preston Styles (Christensen) als de nieuwe manager van zijn ranch. Tony brengt algauw het hoofd op hol van Preston en zijn dochter Laura (Swanson), tot ongenoegen van zijn vrouw Lacy (Weldon) en Laura`s vriendje Seth (Butler). In feite was Tonya op Preston afgestuurd om diens bezit van hem af te weken, maar uiteindelijk steekt Seth er een stokje voor. Het slappe verhaal is slechts een verpakking voor de inhoud van een film met een beetje prikkelend bloot en zeldzame spannende momenten. Direct op video uitgebracht door Mystique Films, een genrespecialist, die samenwerkt met [KL]Playboy[KLE]. Het ruige westernkader met bad- en vrijpartijtjes in het water (uit de titel) maken deze film enigszins gunstig afwijkend van de overige prenten die men in dit genre gewoonlijk tegenkomt. Het scenario is van regisseur Holzmann. Sommige videoversies zijn acht à tien minuten korter, maar dat maakt niets uit. Stereo.

Lover's Concerto

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Tom Stewart. Met o.a. Shelly Michelle, Ted Monte, Lisa Marie Alach, Alton Butler en Beverly Westwood.

Deze seksfilm gaat over de intimiteiten van een prima ballerina aan de hand van een lullig verhaaltje over een verslaggever die op een primeur uit is. Hij weet haar snel in te palmen en vergeet zijn werk. Je kunt je afvragen, hoe kom je erop!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alton Butler op televisie komt.

Reageer