Silverchair is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Blackrock

1997 | Drama, Familiefilm

Australië 1997. Drama van Steven Vidler. Met o.a. Laurence Breuls, Linda Cropper, Simon Lyndon, Jessica Napier en Rebecca Smart.

De 18-jarige Jared is een uitstekende student met een passie voor surfen. Als hij er na een wild feest in de surfclub getuige van is hoe zijn vriend Ricko een meisje verkracht en vermoordt, besluit hij te zwijgen. Maar de gebeurtenis laat hem niet los

Street Fighter II: The Animated Movie

1995 | Animatie, Familiefilm, Actiefilm

Japan/Verenigde Staten 1995. Animatie van Gisaburo Sugii.

Misdaadorganisatie Shadowlaw heeft een legertje straatvechters samengesteld. Het zijn onvervalste spierbundels die door hen gehersenspoeld worden. Chan Li van Interpol moet Shadowlaws leider Bison uitschakelen. Ze doet beroep op Kapitein Guile, die echter liever op z'n eentje werkt. Ondertussen is Bison in het bezit van onverslaanbare cyborgs die rechtstreeks met de computer in verbinding staan. Deze stuurt hij uit om Ryu te liquideren daar deze de oersterke Sagat heeft lamgelegd, iets dat menselijk onmogelijk leek. Dan duikt ook Ken Masters op, een straatvechter die dezelfde opleiding heeft gehad als Ryu en die ook aan de goede kant van de wet staat. Bison besluit persoonlijk jacht te maken op het tweetal. Onsamenhangend manga-vervolg op het computerspelletje dat de J.C. Van Damme-film inspireerde. Donkere, onduidelijke tekeningen van vechtende figuren is alles wat in je herinnering achterblijft bij dit actie-vehikel dat nog minder kwaliteiten bevat dan de speelfilm. Een afgang in de manga-reeks. Sugii en Kenichi Imai schreven het scenario. Fotografie is van Hiroaki Edamitsu. In de Japanse versie horen we de stemmen van Kenji Haga, Chisa Yokoyama en Banjô Ginga. In de Amerikaanse versie die van Hank Smith, Ted Richards, Mary Briscoe, Phil Matthews, Donald Lee, William Johnson, John Hammond, Patrick Gilbert, Steve Davis, David Conrad, S.J. Charvin, George Celik, Tom Carlton, Don Carey, Richard Cardona, Joe Michaels, Toni Burke, Phil Williams, Leo Gray, Roger Canfield, Michael Porter, Susan Sheffer, Scott Ponsor, Stephen Platt, Ben Parks, Murray Williams, Donald Salin en Peter Brooks. Dolby Digital.