Ada Condeescu

1988 Acteur

Ada Condeescu (1988) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Siblings

2016 | Drama

2016. Drama van Markus Mörth. Met o.a. Ada Condeescu, Michael Kranz, Abdulkadir Tuncer, Kathrin von Steinburg en Mark Filatov.

De achttienjarige Bebe en haar iets jongere broer Mikhail proberen hun land Moldavië te ontvluchten en in Duitsland terecht te komen. Het wordt een zware tocht voor de twee, die hen dichter bij elkaar brengt én uit elkaar drijft. Eerste lange speelfilm van de Oostenrijkse Markus Mörth is een intens drama over de actualiteit van vluchtelingen die voor moeilijke beslissingen komen te staan. Prima werk van de hoofdrolspelers, de Roemeense Condeescu en de Oostenrijks-Turkse Tuncer, een talent dat al sinds jonge leeftijd acteert.

Love Island

2014 | Komedie, Romantiek

Kroatië/Duitsland/Zwitserland/Bosnië en Herzegovina 2014. Komedie van Jasmila Zbanic. Met o.a. Ariane Labed, Ermin Bravo, Ada Condeescu, Franco Nero en Leon Lucev.

Vrolijke driehoekskomedie, over de pret van een hoogzwangere vrouw en haar partner met een duikinstructrice. Plaats van handeling is een resort aan de Kroatische kust waar vakantiegangers worden aangespoord uit de band te springen. Bosnische filmmaker Jasmila Zbanic, de vrouw die nota bene naam maakte met grauwe oorlogsdrama’s, liet er geen gras over groeien en fabriceerde een verzameling zonnige handtastelijkheden verlucht met eindeloos suffige teksten. Grappig, zoals afgekeurde audities grappig kunnen zijn, met zo hier en daar een stukje deugdelijke komedie.

If I Want To Whistle, I Whistle

2010 | Drama

Roemenië/Zweden 2010. Drama van Florin Serban. Met o.a. George Pistereanu, Ada Condeescu, Mihai Constantin en Clara Voda.

Drama van Florin Serban over jonge Roemeense delinquent die verliefd wordt op stagiaire in de jeugdinrichting.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ada Condeescu op televisie komt.

Reageer