Pascual García Peña

Acteur

Pascual García Peña is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Charro de las Calaveras

1965 | Horror

Mexico 1965. Horror van Alfredo Salazar. Met o.a. Dagoberto Rodríguez, David Sílva, Alicia Caro en Pascual García Peña.

Een gemaskerde ruiter moet een aantal monsters bestrijden: een weerwolf, een vampier en een ruiter zonder hoofd. Deze film bestaat uit de episoden El lobo humano, El vampiro humano en El jinete sin cabeza. Het ene verhaal nog belachelijker dan het andere, niet alleen door de karakters maar ook door de zwakke regie, waarmee Salazar debuteerde.

La Calavera negra

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Joselito Rodríguez. Met o.a. Luis Aguilar, Jaime Fernández, Dagoberto Rodríguez en Pascual García Peña.

Een gemaskerde hoort van een aantal misdaden, begaan door een bende struikrovers, die een doodshoofd zoeken waarin zich de sleutel bevindt om bij een enorme schat te kunnen komen. Bestaat uit drie episoden 'El asesino invisible', 'El enigma del armario' en 'La tumba abandonada'. Armzalig en onbeduidend.

El Tesoro de Pancho Villa

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Fernando Osés, Alicia Caro, Rodolfo Landa en Pascual García Peña.

Voor zijn dood heeft Pancho Villa onder drie mannen vijf kogels verdeeld die tezamen aangeven waar hij een schat heeft verborgen. Eén van die mannen is de 'Wrekende Schim'. Een vervolg op EL SECRETO DE PANCHO VILLA en even pijnlijk als zijn voorganger.

El Secreto de Pancho Villa

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Fernando Osés, Alicia Caro, Rodolfo Landa en Pascual García Peña.

Een bende bandieten maakt zich meester van de schat die Pancho Villa onder de armen wil verdelen. Een gemaskerde man, 'De Wrekende Schim' krijgt hem weer terug. Niet te harden 'cocktail' van gemaskerde wrekers die recht willen doen en van de traditionele Mexicaanse films over lokale helden.

El Tigre enmascarado

1950 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1950. Drama van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Luis Aguilar, Flor Silvestre, Pascual García Peña en Aurora Segura.

Een gemaskerde onbekende bereikt het dorp waar hij een bende schurken, die zijn broer hebben vermoord, op komt rollen. Een nieuwe aflevering van ZORRO, goed bedoeld maar onbetekenend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pascual García Peña op televisie komt.

Reageer