Alejandro Perla

Regisseur

Alejandro Perla is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

De la piel del diablo

1961 | Avonturenfilm

Spanje 1961. Avonturenfilm van Alejandro Perla. Met o.a. Antonio Pérez, Santiago Rivero, Jaime Blanch en Miguel Madrid.

De lotgevallen van een lid van de organisatie OJE. Een demagogische propagandafilm, gemaakt door een onuitstaanbare fanatiekeling.

Ha desaparecido un pasajero

1953 | Mysterie

Spanje 1953. Mysterie van Alejandro Perla. Met o.a. Rafael Durán, María Rivas en Mario Berriatúa.

In een handelsvliegtuig dat van Madrid naar Barcelona vliegt, verdwijnt een passagier op het toilet. Een ongebruikelijke, aanvaardbare intrigefilm, die gemaakt is in een tijdvak waarin dit genre films in Spanje weinig succes had.

Siempre Carmen

1952 | Drama

Spanje/Italië 1952. Drama van Alejandro Perla. Met o.a. G.M. Scotese, Ana Esmeralda, Fausto Tozzi, Mariela Lotti en Mario Cabré.

Een hartstochtelijke zigeunerin is de oorzaak van de ondergang van alle mannen die op haar verliefd worden. Eén van de slechtste verfilmingen van de mythe van Carmen.

Don Juan Tenorio

1952 | Avonturenfilm

Spanje 1952. Avonturenfilm van Alejandro Perla. Met o.a. Enrique A. Diosdado, Mari Carmen Díez de Mendoza, José María Rodero, Rafael Alonso en Adolfo Marsillach.

Een zeer slappe herverfilming van de DON JUAN van 1950.

Malaire

1950 | Thriller

Spanje/Frankrijk 1950. Thriller van Alejandro Perla. Met o.a. Charles Vanel, Arturo Marín, André Debar en Paco Arenzana.

Op zekere dag dringen twee deserteurs een huis in de bergen binnen waar slechts een oude man en zijn zoon wonen. Een bescheiden maar toch lofwaardige film die nauwelijks in roulatie genomen werd in de landen die bijgedragen hadden aan de productie.

El Duende y el rey

1948 | Romantiek

Spanje 1948. Romantiek van Alejandro Perla. Met o.a. Antonio Vilar, Blanca de Silos, Manolo Morán en Milagros Leal.

Er ontstaat een liefdesromance tussen een geruïneerde markiezin en een edelman, wiens naam door haar overleden man onteerd werd. Een kostuumfilm die nu niet meer erg aanlokkelijk overkomt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alejandro Perla op televisie komt.

Reageer