Art Burke

Acteur

Art Burke is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Dream Chasers

1984 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1984. Familiefilm van Arthur R. Dubs en David E. Jackson. Met o.a. Harold Gould, Justin Dana, Carolyn Carradine, Wesley Grant en J.J. Lewis.

Wanneer de elf-jarige Dana hoort dat hij aan een ongeneeslijke ziekte lijdt heeft hij nog maar een wens: de stad bezoeken waar ooit Butch Cassidy opereerde. Zijn vader, die het hem al zo vaak had beloofd, heeft nooit tijd. Bovendien neemt de firma waar zijn vader werkt de winkel in beslag van zijn vriend, Gould, die zijn rekeningen niet kan betalen. Gould moet naar een tehuis voor bejaarden. Dus besluiten ze om samen de werkelijkheid te ontvluchten. Ze trekken naar Wyoming, het avontuur tegemoet. Lekker ouderwetse ontspanningsfilm voor avontuurlijk aangelegde kinderen. Een vlot tempo en de sentimentaliteit wordt niet al teveel uitgesponnen. Gould en de kleine Dana zijn duidelijk in hun sas. Het scenario van Wesley Grant bevat spanning zonder geweld. Aantrekkelijke fotografie van Milas C. Hinshaw.

Street Girls

1974 | Drama, Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1974. Drama van Michael Miller. Met o.a. Carol Case, Paul Pompian, Art Burke, Saul B. Vincent en Jimmy Smith.

Een technisch ongepolijste (opgenomen op 16mm en opgeblazen naar 35mm) maar goed vertolkte en vinnig geregisseerde kruising tussen ANGEL en HARDCORE, met Burke als een vader op zoek naar zijn dochter in het gore prostitutie- en drugsmilieu in een provinciestad in Oregon. Exploitation met stijl. Er bestaat ook een ingekorte versie van 72m.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Art Burke op televisie komt.

Reageer