Jukichi Uno

Acteur

Jukichi Uno is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Nippon Retto

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Hajime Kumai. Met o.a. Jukichi Uno, Hideaki Nitani, Mizuho Suzuki en Izume Ashikawa.

In de baai van Tokyo wordt een Noordamerikaanse soldaat dood aangetroffen. Wanneer het onderzoek begint, komt er een zaak valsmunterij aan het licht. Een sympathieke Japanse thriller, die doet denken aan de beroemde film van Fuller, HOUSE OF BAMBOO.

Chichi to Ko no Uta

1966 | Drama

Japan 1966. Drama van Buichi Saito. Met o.a. Sayuri Yoshinaga, Jukichi Uno, Tomoko Naraoka en Mitsuo Hamada.

Een meisje is vastbesloten om koste wat kost pianiste te worden. De dag voor haar eerste optreden krijgt ze een ongeluk waarbij ze een vinger verliest. Clichématig en zoetsappig melodrama over wilskracht en zelfoverwinning.

Ai to Shi o Mitsumete

1965 | Romantiek

Japan 1965. Romantiek van Buichi Saito. Met o.a. Mitsuo Hamada, Sayuri Yoshinaga, Chishû Ryû en Jukichi Uno.

Een meisje waarvan door een tumor haar halve gezicht misvormd is, wordt in het ziekenhuis verliefd op een jongen van haar leeftijd en hij beantwoordt haar gevoelens. Het klassieke melodrama van de Japanse film uit de jaren 1960-1970.

Onibaba

1964 | Horror, Historische film

Japan 1964. Horror van Kaneto Shindo. Met o.a. Nobuko Otowa, Jitsuko Yoshimura, Kei Sato, Jukichi Uno en Taiji Tonoyama.

Tijdens de burgeroorlog in het 16de-eeuwse Japan maken twee vrouwen er een gewoonte van verdwaalde krijgers te vermoorden om hun wapenrusting te verkopen. De poging van een buurman om de jongere van de twee te verleiden leidt tot een groteske climax. De artisticiteit van de film wordt overschaduwd door de openlijk seksuele en gewelddadige scenes. Shindo eindigt dit sterke verhaal met een gedenkwaardige bovennatuurlijke wending. Scenario van regisseur Shindo. Camerawerk van Kiyomi Kuroda.

Akitsu onsen

1962 | Drama

Japan 1962. Drama van Takumi Ogawa. Met o.a. Mariko Okada, Hiroyuki Nagato, Sô Yamamura, Jukichi Uno en Eijirô Tono.

Een goed geschreven, zij het nogal langdradig uitgewerkt sociaal-psychologisch drama dat over een periode van bijna twintig jaar de relatie volgt tussen de dochter van een herbergier in een kuuroord en een man die daar geregeld met vakantie komt. Het komt nooit tot een echte verhouding, en geleidelijk groeien ze uit elkaar. Ook bekend als AN AFFAIR AT AKITUSU.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jukichi Uno op televisie komt.

Reageer