Leonid Desyatnikov

Componist, Geluidsman

Leonid Desyatnikov is componist en geluidsman.
Er zijn 2 films gevonden.

Podmoskobnye Vetchera

1993 | Drama, Romantiek, Film noir

Frankrijk/Rusland 1993. Drama van Valeri Todorovski en Valeri Todorovski. Met o.a. Vladimir Machkov, Alexandre Feklistov, Youri Kouznetov, Natali Tchoukina en Avangarde Leontiev.

Katia (Dapkounaite) woont in Moskou. Het is 1992 en zij is een 34-jarige typiste die een saai leventje leidt. Haar onbenullige echtgenoot Mitia (Feklistov) zit nog steeds onder de knoet van zijn moeder, Irina Dmitrievna (Freindlikh), die schrijfster is. Katia`s taak bestaat eruit om het manuscript van haar schoonmoeder uit te tikken. De ommekeer komt voor Katia als ze met z`n drie[KA3]en naar de datsja van Irina gaan: ze ontmoet Sergei (Machkov), het manusje van alles, die haar minnaar wordt. Katia kent de ware hartstocht alleen maar uit de woorden en de zinnen die ze overtikt. Nu heeft ze een echte vent. Haar overspel komt uit en de emoties laaien hoog op. Katia `vergeet` haar schoonmoeder de medicijnen toe te dienen, die zij nodig heeft om in leven te blijven, en Irina Dmitrievna sterft, maar ze betaalt voor haar zonden... Gebaseerd op een novelle van Marina Cheptounova. De psychologie en de plot zijn vaak misleidend maar veel wordt goed gemaakt door knappe vertolkingen en mooi camerawerk van Sergeui Kozlov. Sinistere, doeltreffende maar enigszins dissonante muziekscore van Leonid Dessiatnikov. De film kwam tot stand met Franse (financiële) hulp. Ook bekend als KATIA ISMAILOVA.

Zateryannyj v Sibiri

1990 | Drama

Rusland/Verenigd Koninkrijk 1990. Drama van Alexander Mitta. Met o.a. Elena Maiorova, Vladimir Ilyin en Anthony Andrews.

Noord-Perzië 1945. Andrei Miller, een Engelse archeoloog, wordt door de KGB als vermeend spion ontvoerd en gemarteld. Als de agenten ontdekken dat ze de verkeerde voor zich hebben, voeren ze Miller af naar een werkkamp in Siberië. Het leven is er een hel. Gelukkig krijgt Miller de liefde van Anne, een jonge arts. Maar Anne is ook de minnares van het kamphoofd. Als deze achter de relatie tussen Anne en Miller komt, lijkt Millers laatste uur geslagen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leonid Desyatnikov op televisie komt.

Reageer