Andrea Bianchi

Regisseur

Andrea Bianchi is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Zombie horror

1988 | Horror

Italië 1988. Horror van Andrea Bianchi. Met o.a. Karin Well, Peter Bark, Mariangela Giordan, Claudio Zucchet en Anna Valente.

Een professor die in Cambridge oude geschiedenis doceert, nodigt zijn beste studenten uit voor een weekeind op zijn kasteel. Daar komen 's nachts zombies uit hun onderaardse graftombes. Spanning genoeg, maar acteren ho-maar. Clichématige moord en doodslag met veel nep-bloed.

Le Notti del terrore

1980 | Horror

Italië 1980. Horror van Andrea Bianchi. Met o.a. Maria Angela Giordan, Gianluigi Chirizzi, Karin Well, Peter Bark en Simone Mattioli.

Een verschrikkelijke film - we hebben het Zombie-gedoe wel gezien en in dit zoveelste produkt ziet men alleen maar herhalingen van voorgaande films. De levende doden voeden zich nog steeds met mensen, het liefst mooie meisjes. De makers schijnen te denken dat het publiek geniet bij het zien opeten van goed gebouwde leden van het vrouwelijk geslacht. De monsters worden er echter niet mooier door. Ook bekend als ZOMBIE HORROR.

Basta con la guerra...facciamo l'amore

1974 | Erotiek, Komedie

Italië 1974. Erotiek van Andrea Bianchi. Met o.a. Jacques Dufilho, Dagmar Lassander, Eugenio Rovida en Sonia Calatroni.

Een verlegen semenarist komt op bezoek bij zijn oom, een militair commandant. Zijn welgevormde, sexy tante schenkt hem veel en liefdevolle aandacht, en na nogal wat aarzeling gaat hij op haar avances in. Goedkoop maakwerk, slecht gespeeld, maar met hier en daar wat humor en wat naakt is het toch niet helemaal een duffe film geworden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrea Bianchi op televisie komt.

Reageer