Paul Levine

Regisseur, Scenarist

Paul Levine is regisseur en scenarist.
Er zijn 6 films gevonden.

Spider's Web

2002 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 2002. Thriller van Paul Levine. Met o.a. Benjamin King, Stephen Baldwin en Kari Wuhrer.

Een sexy zakenvrouw wordt door een jongere man overgehaald om diens vader veertig miljoen dollar te ontfutselen. Maar terwijl de zwendel gestalte krijgt, groeit de achterdocht tussen de twee geliefden en hebben ze beiden vraagtekens over de motieven van de ander.

Personals: College girl seeking

2001 | Erotiek

Verenigde Staten 2001. Erotiek van Paul Levine. Met o.a. Sebastien Guy, Tera Patrick, Brad Bartram en Renee Rea.

Juliette, een 22-jarige studente, doet onderzoek naar sexueel gedrag van mensen. Op aanwijzen van haar professor, die zegt dat ze er meer persoonlijk bij betrokken moet zijn, gaat ze contact advertenties beantwoorden. Op deze manier komt ze steeds meer te weten

Personals: College Girl Seeking...

2001 |

Verenigde Staten 2001. Paul Levine. Met o.a. Renee Rea, Ross Goza, Tera Hopkins, Sebastien Guy en Brandy Davis.

Juliette (Rea) werkt aan een scriptie over seksualiteit. `Te afstandelijk`, vindt haar prof. Kamergenote Sara (Hopkins) weet een oplossing. Beantwoord contactadvertenties en stort je in het avontuur. Zo ontmoet Juliette voyeur Alex (Bartram). Vervolgens leert ze Alicia (Davis) beminnen met wie ze dan weer een triootje doet met Alicia`s echtgenoot Eddie (Silver), enz. Helaas komen we er niet achter of Juliette nu slaagt voor haar examen of niet, maar ze is een hoop ervaringen wijzer geworden. Uitsluitend voor de fans van Rea, die als Samantha McConnell meedoet en Bartram, als Ross Goza. Ook Tera Patrick staat op de credits als Tera Hopkins, maar dat zal de meeste kijkers worst zijn. Het scenario is van Samm Croft naar een verhaal van Louise Monclair. Het camerawerk is van Kazuo Minami.

Personals 2

2001 | Erotiek

Verenigde Staten 2001. Erotiek van Paul Levine. Met o.a. Brad Bartram, Renee Rea en Tera Patrick.

Juliette, een 22-jarige studente, doet onderzoek naar seksueel gedrag van mensen. Op aanwijzen van haar professor, die zegt dat ze er meer persoonlijk bij betrokken moet zijn, gaat ze contactadvertenties beantwoorden. Op deze manier komt ze steeds meer te weten

Operation Intercept

1995 | Actiefilm, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Paul Levine. Met o.a. Bruce Payne, Natasha Andreichenko, John Stockwell, Lance Henriksen en Dennis Christopher.

Deze militaire thriller die gedraaid werd met een low-budget, verspilt de talenten van de intrigerende Andreichenko. Ze speelt de wraakzuchtige dochter van een onheil brengende Russische geleerde die een geheim wapen gebruikt om overal ter wereld lijnvliegtuigen te vernietigen. De uitzonderlijk saaie piloten die voor de helden moeten doorgaan, weten uiteindelijk in hun uiterst geavanceerde straaljager Aurora 1 (Mach 6) haar verborgen hoofdkwartier binnen te dringen. De overvloedige, door de computer gegenereerde speciale effecten zorgen er alleen maar voor dat de luchtgevechten op simpele videospelletjes lijken. Het scenario is van regisseur Levine, het camerawerk van John Newby. Gefilmd in Panavision. Videotitel: NIGHTWATCH: OPERATION AURORA.

Best of the Best

1989 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Robert Radler. Met o.a. Eric Roberts, James Earl Jones, Sally Kirkland, Phillip Rhee en John Dye.

Vier Amerikanen doen mee aan een taekwondo-toernooi in de bakermat van die vechtkunst, Zuid-Korea. Ze worden voorbereid door een professioneel team, met een wijze coach en een leuke yoga-juf, maar het zal een zware dobber worden, gegeven de reputatie van de tegenstanders. En een van de kampioenen heeft ook nog eens last van een blessuregevoelige schouder. Doorsnee vechtfilm over doorzetten, geloven in jezelf, respect en nog een handvol andere clich├ęs. Weinig humor en weinig fatsoenlijk acteerwerk, ook niet van Roberts of Jones.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Levine op televisie komt.

Reageer