William Dysart

Acteur

William Dysart is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

New York Nights

1983 | Erotiek

Verenigde Staten 1983. Erotiek van Simon Nuchtern. Met o.a. Corrine Alphen, George Ayer, Bobbi Burns, Peter Matthey en Missy O'Shea.

Een langdradige (en dan bijna twee uur!) en buitengewoon vervelende softporno-versie van nog maar eens LA RONDE. Alle sketches vloeien in elkaar over; om dát voor elkaar te krijgen heeft regisseur Nuchtern al zijn concentratie nodig. Aan stijl, vertolking, fotografie wordt niet de minste aandacht besteed en zelden was een seksfilm zo totaal onopwindend als deze. Geproduceerd door Romano Vanderbes van het even onfrisse, maar tenminste onderhoudende THIS IS AMERICA I & II.

The Last Shot You Hear

1969 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1969. Drama van Gordon Hessler. Met o.a. Hugh Marlowe, Zena Walker, Patricia Haines, William Dysart en Thorley Walters.

Een gecompliceerd, vervelend verhaal over huwelijksadviseur Marlowe die ook in de problemen raakt als zijn vrouw een minnaar neemt en nu de theorie in praktijk moet brengen.

Submarine X-1

1968 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1968. Oorlogsfilm van William Graham en William A. Graham. Met o.a. James Caan, Rupert Davies, David Sumner, William Dysart en Norman Bowler.

Zelfs James Caan (The Godfather) was onbekend toen hij in deze oorlogsfilm speelde. Zijn spel is prima, maar de actie nogal standaard. Caan is de Canadese no nonsense onderzeeër-officier Bolton die na een nederlaag tegen de nazi's waarbij dertig bemanningsleden omkwamen opnieuw een missie krijgt. Hij moet Britse manschappen klaarstomen om in experimentele duikboten (de 'X' komt van X-periment) een Duits oorlogsschip te vernietigen. De halve film behandelt de harde trainingen die volgens de cinemawetten natuurlijk op hevig verzet stuiten. Verder mooie onderwaterplaatjes van Paul Beeson (Raiders of the lost Ark). (IdH/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Dysart op televisie komt.

Reageer