Ilias Logothetis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

To meteaora vima tou pelargou

1991 | Drama

Frankrijk/Italië/Griekenland/Zwitserland 1991. Drama van Theodoros Angelopoulos. Met o.a. Marcello Mastroianni, Jeanne Moreau, Gregory Karr, Dora Chrysikou en Ilias Logothetis.

Tv-verslaggever Karr reist naar de Grieks-Turkse grens om een reportage te maken over asielzoekers, die zich aan de poorten van West-Europa verzameld hebben. In een oude spoorwagon meent hij tussen de bonte verzameling van Albaniërs, Iraniërs, Koerden en Turken de onder mysterieuze omstandigheden verdwenen Griekse minister Mastroianni en zijn vrouw Moreau te herkennen. De reporter vraagt zich af of de voormalige minister soms uit vrije wil een nieuw bestaan heeft gezocht; een vraagstuk dat in deze intellectualistische film over nieuwe culturele verschillen met de landsgrens als de symbolische scheiding, onbeantwoord blijft. De titel slaat op de precaire balans, die kan doorslaan voordat men het beseft. De regisseur schreef samen met Tonino Guerra, Petros Markaris en Thanassis Valtinos het scenario. Het camerawerk is van Yorgos Arvanitis en Andreas Sinanos.

To Ema Ton Agalmaton

1982 | Drama

Griekenland 1982. Drama van Tony Lycouressis. Met o.a. Vera Krouska, Richard Svare, Giorgos Ninios, Ilias Logothetis en Eva Kotamanidou.

Er wordt een archeologisch museum geopend, terwijl tegelijkertijd plannen gemaakt worden om het industriële gebied nieuw leven in te blazen. Plotseling houden drie ontsnapte gevangenen uit een jeugdgevangenis zich schuil in het museum. Ze gijzelen een aantal beelden. Ze dreigen de beelden te vernielen als hun eisen niet ingewilligd worden. Een zwak verhaal. USA-titel: MUSEUM PIECES.

Arpa-Colla

1982 |

Griekenland 1982. Nikos Perakis. Met o.a. Dimitris Chryssomallis, Despina Pajanou, Nikos Kalogeropoulos, Ilias Logothetis en Rebecca Taylor.

Een persiflage over de Griekse filmindustrie, waarin de helden niet in staat zijn de films te produceren die ze willen. Wanneer ze oog in oog komen te staan met de sociale problemen van hun land, veranderen ze de omstandigheden onmiddellijk in scenario's die hun persoonlijke meningen onthullen. Ook bekend als PATCHWORK-COLLA.