Willy Thomczyk

Acteur

Willy Thomczyk is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Zwei M[KA3]anner und (k)ein Baby

1998 | Komedie

Duitsland 1998. Komedie van Hugo Egon Balder. Met o.a. Joachim Kemmer, Alana Bock, Björn Kegel-Casapietra, Dolly Dollar en Petra Csecsei.

Silvia (Bock) is een ambitieus fotomodelletje dat door een homostel, gevestigd fotograaf Hendrik (Kemmer) en diens jongere vriend (en collega) Oliver (Kegel-Caspietra), hoopt carrière te maken. Hendrik die beduidend ouder is dan Oliver, doet hem inmiddels een huwelijksvoorstel. Oliver wil wel, maar op voorwaarde dat er een kind komt. Schier onmogelijk voor de verliefde Henrik, maar dan kan Silvia uitkomst bieden als draagmoeder. Als het contract en het geld in kannen en kruiken is, komen de problemen. Silvia gaat twijfelen, Oliver weet niet hoe 'het' moet en Hendrik is stinkend jaloers als Oliver met Silvia samen is. Weinig originele, platte kluchtachtige rolprent met een oppervlakig scenario van Robert Thayenthal. Debuut van Balder, die ervoor het komische tv-programma RTL Samstag Nacht maakte. Dit filmpje is in ruim een maand tijd in de omgeving van Keulen gedraaid. De werktitel getuigde al van weinig finesse: SILVIA'S BAUCH.

Schnelles Geld

1981 | Misdaad, Drama

Duitsland 1981. Misdaad van Raimund Koplin en Renate Stegmüller. Met o.a. Karl Ghirardelli, Agnes Düneisen, Willy Thomczyk, Lore Stefanek en Antje Papist.

Charly, die in een boekhandel werkt, komt bij het volgen van het meisje van zijn dromen ongewild in criminele sferen terecht. Deze grotendeels onderhoudende krimi, die als neventhema de uitzichtloosheid van de jeugd heeft, wordt aan het eind wat al te gecompliceerd, zodat de spanning afneemt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Willy Thomczyk op televisie komt.

Reageer