Elayne Heilveil

Acteur

Elayne Heilveil is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Secret Life of John Chapman

1976 | Drama

Verenigde Staten 1976. Drama van David Lowell Rich. Met o.a. Ralph Waite, Susan Anspach, Pat Hingle, Elaine Heilveil en Brad Davis.

Eigentijds drama over een professor die een jaar verlof neemt om te gaan werken als losvast arbeider en uitzendkok. Getrouwe bewerking van John Chapmans boek Blue Collar Journal. Een prachtige rol van Waite als Chapman.

House of Evil

1974 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1974. Thriller van Bill Glenn. Met o.a. Jamie Smith Jackson, Elayne Heilveil, Sarah Cunningham, Salome Jens en Andy Robinson.

Een tiener wordt gevangen gehouden door twee zusters, die zij voor heksen aanziet, maar ontsnapt. Zeer saai.

Payday

1973 | Drama

Verenigde Staten 1973. Drama van Daryl Duke. Met o.a. Rip Torn, Michael C. Gwynne, Ahna Capri, Jeff Morris en Elayne Heilveil.

Countryzanger Maury Dann (Torn) heeft zich door zijn opvliegende karakter al heel wat moeilijkheden op zijn nek gehaald. Hij is bovendien een arrogante rokkenjager, die niet naar de leeftijd van een meisje vraagt. De film volgt hem, op de weg, gedurende vierentwintig beslissende uren uit zijn leven. Een schitterende prestatie van Torn, die zich niet de moeite getroost om sympathiek over te komen. Zonder scrupules geeft hij zijn mening over zijn fans, de radiopresentators die hem pluggen en zijn medewerkers. Hij jaagt iedereen tegen zich in het harnas. Het deprimerende, maar boeiende scenario werd geschreven door Don Carpenter, die in het fictieve personage Maury Dann een cocktail verwerkte van diverse pop-idolen. Shel Silverstein zorgde voor enkele knappe C&W-songs. Troosteloze fotografie van Richard C. Glouner.

Birds of Prey

1973 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1973. Misdaad van William Graham en William A. Graham. Met o.a. David Janssen, Ralph Meeker, Elayne Heilveil, Harry Klekas en Sam Dawson.

Een goede en spannende film over helicopterpiloot Janssen, die het verkeer boven Salt Lake City moet bewaken, en zo getuige is van een bankroof, die op dat moment plaatsvindt en er onverbiddelijk bij betrokken raakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elayne Heilveil op televisie komt.

Reageer